KESITTTTT

2K 42 3
                                    

Yorum atın çocuğum. Bu bir kesittir. Bölüm hala yazılmaktadır. Yazarken gerçekten zorlanıyorum çünkü çok etkilendim. Sizi severler.

Ayrıca yaptığınız her beğeni ve yorum için hepinizi tek tek öperim(sosyal mesafeli öpücükler tabii ki). Ve teşekkür ederim. 🤗🙊

Verdiği nefesin sesini ișittiğimde onun burada olması o manyakla yalnız olmadığımı bilmek bencilce olsa da korkumu bir nebze hafifletmiști. Ama daha da korkunç bir şey vardı ki başına gelenler tamamen benim yüzümdendi. Benim yüzümden kaza olmuştu ve benim yüzümden ağır yaralı bir biçimde burada zincirliydi. "Korkma," dedi kendi sesinde gizleyemediği bir endişeyle. "Ben buradayım ve buradan çıkacağız. O herif sana hiç bir şey yapamayacak. Buna izin vermem."

"Nasıl çıkacağız?" dediğim anda depo bir anda aydınlandı ve gözüme patlayan ışıkla gözümü kapattım. Büyük demir kapı gıcırdayarak açıldı.

"Sen biraz hasarla da olsa çıkacaksın. Ama sevgilililerin çıkamayacak." Gür sesi deponun içine dolduğunda gözlerimi açtım. Simsiyah giyinmiş bedeni kapıdan içeri ilerlerken gözlerini bana dikmişti. Ayakkabısına bakıyorken gözlerimi tiksindiğim gözlere çıkardım. Bu gözler belki de onun söylediği gibi asla unutmayacağım gözlerdi. Kapkaranlık duygular bedenime her zerresine iyice zerk ederken titriyordum. O ise bana yaklaşıp konuştu.

"Şansım yaver gitti. Seni alırken bunu da paketledim. Planım uygun gitseydim bu herifi devirmem zor olurdu." diyerek kafasıyla Efrail'i işaret etti. Ellerini birbirine sürtüp iğrenç bir şekilde gülümsedi.

"Ne istiyorsun?!" diye bağırdım. "Bırak onu gitsin! Onunla bir derdin yok senin!"

Kaşlarını kaldırırken şaşırmış bir ifade takındı. "Nasıl olmaz? Önce o öğretmen sonra da bununla aldattın beni. Tabii ki ikisiyle de işim var."

Bir kaç saniye tüm korkumu unuturken söylediklerini algılamakta zorlandım. "İkisiyle mi?" diye fısıldarken sesim yanlış anlamış olmayı dilediğimi bağırıyordu. Her yanım, sevdiğim adam için çaresizce çırpınmaya başlıyordu.

Başını sallarken yüzündeki deli ifade bakışlar hala şaşkındı. "Elbette. Volkan'ı da getirdiğimde intikam ekibim tamamlanacak ve çok güzel bir oyun oynayacağız."

DERİN, VOLKANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin