Cu Justin Bieber (pentru @2Belieber)

155 6 3
                                    

ATENTIE: Acest capitol continent scene de sex.  Cititi pe propria răspundere. 

Ti-ai ales tinuta pentru ieșirea din seara aceea. După ce ai imbracat-o, te-ai privit în oglindă.  Aratai divin cu rochia neagra foarte scurta,  fără bretele și cu tocurile înalte,  negre cu tinte. Machiajul tău era unul foarte apăsat,  care sa iti scoată în evidenta ochii albaștrii. Ai auzit claxonul,  și ai ieșit din casă,  nu înainte de a încuia ușa.  Cum ai pășit afara,  vântul și-a făcut loc în părul tău,  deranjandu-l total. Ai intrat în mașina iubitului tău, Justin. 

- Hei iubire. 

- Hei iubito. 

Înainte de a-ti pune centura de siguranta, te-ai întins spre Justin si l-ai sărutat lung și pasional. El te-a obligat să te așezi în poala lui,  cu picioarele de o parte și cealaltă a taliei lui.  El te-a prins posesiv de fese și a deschis portiera mașini, iesind din ea cu  tine în brate. A intrat în casa ta,  pe care a descuiat-o cu cheile tale și te-a trântit de un perete, sarutandu-te sălbatic. Ai rupt sărutul din nevoie de aer. 

- O sa întârziem. 

- Nu o sa păteaască nimic dacă ne vor aștepta putin.  Ma excita prea tare rochia asta.

- Mi-e teama ca dacă noi ajungem în pat,  nu mai ajungem la petrecere.

- Nici nu cred ca îmi mai pasa de petrecere.  Îmi pasă doar de tine, (N/T).

- Justin...

El și-a lipit din nou buzele de ale tale și te sărută pasional. Ti-a lins buza de jos, cerandu-ti permisiunea, pe care tu i-ai dat-o fără ezitare.  La început,  limbile voastre au făcut un dans pentru dominare, iar după l-ai lăsat să îti investigheze fiecare coltisor al gurii. El te-a prins de fese și te-a strâns,  tu inconjurandu-ti picioarele in jurulul taliei lui.  A urcat scările cu tine și te-a întins pe pat.  El si-a dat tricoul jos.  Te-ai ridicat în fund si ai început sa îi trasezi linii pe abdomen,  făcând cerculete în jurul mușchilor săi.  El s-a pus peste tine și te-a sărutat pe buze, a coborât pe linia maxilarului și când a ajuns la gat, limba lui iti dezmierda pielea,  dintii lui o mușcau,  lăsând mai apoi buzele să o sugă.  Camera era acaparată doar de gemetele tale de placere. El a coborât în jos la aria sânilor,  dar l-ai oprit. 

- Ce s-a întâmplat?

- Lasă-mă pe mine. 

Te-ai pus deasupra lui,  acum tu fiind la conducere. I-ai sărutat buzele, si ai continuat cu linia maxilarului,  iar când ai ajuns la gat,  te-ai oprit foarte aproape de pielea sensibila și ai suflat aer cald pe ea,  tachinandu-l pe Justin. Ai continuat cu sărutări pe tot abdomenul sau, lăsând dare de foc și mii de gemete în urna ta. Te-ai pus din nou la mărimea lui Justin și ai început să îl saruti pătimaș.  O mana de-a ta a coborât, masandu-i abdomenul pana la erectia din pantaloni lui, începând să îi freci membrul prin materialele ce îl acopereau. Justin nu putea decât să geamă și să își dea capul pe spate.  Te-ai ridicat si cu mișcări foarte lente ti-ai dat jos rochia,  rămânând într-o lenjerie intima roșie. 

- Ahh...ma înnebunești. 

Te-ai lăsat peste el,  și ai început să iti freci feminitatea de barbatia lui deja întărită. Gemetele lui nu se mai opreau,  dar într-un moment de neatentie,  s-a rostogolit peste tine, el fiind la conducere acum. Cu o mișcare priceputa ti-a deschis și aruncat într-un colt al camerei sutienul si a început să iti frământe sânii.  După ce a văzut că sfârcurile tale s-au întărit,  a trecut o data cu limba peste ele,  scotand un geamăt de la tine.  După ce a făcut asta,  a coborât mai jos, pe abdomen,  unde a lăsat sărutări fierbinti și când a ajuns unde își dorea, a tras cu dinti de bikini tai și a început să iti mângâie feminitatea prin material.  După asta,  ti-a dat jos chiloteii și și-a postat capul intre picioarele tale, limba lui făcându-și de cap cu clitorisul tău. S-a pus din nou deasupra ta,  sarutandu-te.  Ai simtit un gust sărat în gură. El s-a ridicat de pe tine și-a dat jos blugii și boxerii și s-a pus peste tine. 

- Fă-mi mie placerea.

L-ai întors,  acum tu fiind la conducere și i-ai luat barbatia în gură, făcând mișcări rapide de du-te-vino.  El și-a dat drumul iar tu ai înghitit doar jumate din ce ti-a dat,  restul i-ai dat-o lui,  printr-un sărut.  După care,  te-ai împins ușor în membrul lui,  el penetrandu-te adânc.  Un tipat de durere și plăcere ti-a scăpat,  iar el și-a lăsat capul pe spate din aceiasi cauza, plăcerea provocată. După ce te-ai ajustat la mărimea lui,  ai început să faci mișcări mai rapide de sus-jos în timp ce gemeati amândoi.  El te-a prins de solduri si a mărit ritmul, acum acesta fiind alert. 

- Justin eu o sa...

- Da-ti drumul,  iubito.  Nu te abtine.

Ai simtit un ghem în stomac,  după care ti-ai dat drumul, scotand un mic tipat.  Nu după mult timp,  și-a dat drumul și el,  iar după aceea,  te-a așezat pe pat, iar tu te-ai ghemuit la pieptul lui,  el soptindu-ti:

- A fost minunat. 

A/N: Sper ca ti-a placut.  Eu asta inteleg prin pervers.  Dacă e prea pervers îmi cer scuze,   iar dacă tu la altceva te refereai, scrie-mi pe privat despre ce este vorba și îl refac. 

Imagine with celebritiesWhere stories live. Discover now