Cu Paul Wesley (I)

112 3 0
                                    

  Erai in casa cu sora ta mai mica. Ati ramas singure. Parinti vostri erau acasa iar afara a inceput o furtuna groaznica. Sora ta mai mica a fugit in camera ta si s-a ascuns sub patura, tu stand la geam si privind furtuna. La un moment dat, ai vazut o silueta in bezna care s-a asezat peste lume. Inima a inceput sa iti bata mai tare, ai crezut ca e iubitul tau. Dupa inca cateva minute, care au trecut foarte greu, s-a auzit o bataie in usa. Bucuroasa, ai mers spre usa, si ai deschis-o. Pe usa a intrat Ian, cel mai bun prieten al iubitului tau. Tu nu il suportai chiar deloc.

   - Lavi, haide odata. –spune el rece-

    -  Ce vrei, Ian? –spune el-

    - Paul a suferit un accident. Treci. –spune el la fel de rece-

Ai simtit ca cade cerul peste tine. Nu iti venea sa crezi. Nu mai stiai ce sa faci. Nerealizand ce faci, i-ai sarit in brate lui Ian, tipului pe care il urai din tot sufletul pentru ca a incercat sa o omoare pe sora ta. Te-a desprins de el si s-a uitat ciudat la tine.

    - Du-te schimba-te, femeie. –spune el dandu-si ochii peste cap-

Ai fugit rapid sus in camera ta unde sora ta adormise. Ti-ai scos rapid din dressing o pereche de blugi negri, foarte mulati si un tricou larg, alb, cu inscriptia: ,,Stay strong!’’ scrisa cu negru. Ai coborat rapid jos, unde te-ai incaltat cu botinele preferate si ti-ai luat paltonul, iesid cu Ian din casa. Ati urcat pe motorul lui, si ati pornit-o in goana mare spre spital. In fata spitalului, era iubitul tau, Paul cu un buchet mare de trandafiri.

     - La multi ani, iubito! –spune el si iti inmaneaza buchetul- 

Imagine with celebritiesWhere stories live. Discover now