Alemde Kaybolan | Esra Alkan

384 32 9
                                    

papatya84  'ün isteği... Güle güle kullan ^^

*Kapağı kullandığında açıklama kısmına ' Kapak tasarım: Pen_Queen ' yazmayı unutma.

* Hesabımı takip etmeyi unutma.

*Kapağı 1 AY kullanmayı unutma.

Kaliteli halini sana göndereceğim.

Merhaba!



Merhaba! Facebook'taki Yazarbüs adlı grupta yıldönümüne özel bir çekiliş düzenledim ve kazanan Alemde Kaybolan kitabı ile Esra Alkan oldu!

Benim renk tonlarını ilk defa denediğim ve oldukça da beğendiğim kapaklardan birisi oldu. İlk defa bu tonlarda yapıyorum ve bence eskitme tarzı, puslu bir hava kattı bu renkler. Karaktersiz kapakları andırır biçimde, hoş ve asil duracak bir kapak hazırlamak istedim. Detaylarda kurguyu yakalayabileceğiniz ve bence kurgunun o spiritüel havasını yansıtan bir kapak oldu.

 Beni takip eden bilir ki, her yerinde imzam var. Hiçbir görsel orjinal hali ile kullanılmadı. Manip kullandım. Bayağı uğraştıran bir kapak oldu. Yazar labirent detayını istediği için kenarlara labirent duvarlarını kesip koydum, sıradan labirent kapaklarından çok o manastır havasını yakalamasını istedim. Bence bu kapakta farklı şekilde yansıtılabilecek güzel bir detaydı.

Cidden yoğun bir dönemimde düzenledim bu etkinliği, kapakta haliyle zamanımı aldı. Neyse, kapak hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.


 Neyse, kapak hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.
PENQUEEN Cover Design | OPENOnde as histórias ganham vida. Descobre agora