P.U.S.A.T I Uniquedizzy

282 37 13
                                    


@Uniquedizzy 'nın isteği... Umarım beğenirsin ^^

*Kapağı kullandığında açıklama kısmına 'Kapak tasarım: Pen_Queen' yazmayı unutma.

* Hesabımı takip etmeyi unutma.

*Kapağı 2 hafta kullanmayı unutma.


Kaliteli halini sana göndereceğim. 


Bu aralar kapak yapmak için fazla zaman harcıyorum çünkü kontrast ekleme seçenekleri öğrendim. Bunları uyguluyorum, daha realistlik kapaklar için...

Bu isteği karaktersiz yapmak istedim çünkü isteği görür görmez, bu katogoride genelde yapılan kapaklar aklıma geldi. Yazar mafyavari ama duyguları yansıtan bir kitap olduğunu belirtmiş, genelde bu kapaklarda karakterli kullanılır. Ben farklı yapmak istedim, bence böyle çok güzel ve duygulu oldu. Yazarın istediği zar ve zambak detaylarını yansıttım.

Yorumlarınızı bekliyorum ^^

Ve... Kanlı Lotus'un kapağı çok beğenildi, çoğu kişi bir yapım videosu yapmamı istemiş. Yakın zamanda youtube hesabımda paylaşacağım. Ayrıca şuan yazmaya devam ettiğim YEDİLER: KIZIL ELMA kitabıma yeni bir tanıtım videosu hazırlıyorum. Beklemede kalın. Video istekleri alımı bu videodan sonra başlayacak...

Eğer kitap kapağına ihtiyacınız varsa, 'Yeni istek alımı' bölümüne yorum atabilirsiniz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Eğer kitap kapağına ihtiyacınız varsa, 'Yeni istek alımı' bölümüne yorum atabilirsiniz. (Kurallara göz atmadan yorum atmayın.)

Arkadaşlarınızı veya takip ettiğiniz yazarları etiketleyebilirsiniz. ^^

Pen_Queen

PENQUEEN Cover Design | OPENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin