Part 1

654 4 4
                                    

Karşımda böyle bir manzara dururken gerçekten işime odaklanamıyorum.. Son zamanlarda dikkatim bu sapık yüzünden çok dağınık. Onu o kadar istiyorum ki şuan bile yanına gidip onu burada becerebilirim
Masanın altından sikini sıvazlar*

Baekhyun ile 16 yıldır tanışıyoruz. Debutumuzdan sonra daha da yakınlaştık.
Sanki birbirimiz istiyoruz. Ondan hoşlanıyor değilim. B-belki beni etkisi altına almıştır. Onun benim olmasını, adımı söyleyerek yalvarmasını o kadar istiyorum ki kelimelerle anlatamıyorum bunu.

Bazen gerçekten onunda beni istediğini hissediyorum. Dizimi yada başka yerlerimi sıvazlayıp beni öpüyor. Kulağıma tatlı şeyler fısıldıyor. Zaten büyük olan sikimi o dar pantolonlarda tutmak zorken o halimle beni kaldırıyor.. Çok insafsızsın Byun Baekhyun.

En yakın olduğumuz anı düşünerek her gece kendimi tatmim ediyorum onu düşünerek. Sadece kısa bi set çekimi içindi. Kucağıma yatmıştı ve parmağımı emmişti. Taş gibi olduğunu bildiği halde sürtünmeye devam etti. Ahh birgun onu gerçekten beni beklettigine pişman edeceğim.

 Ahh birgun onu gerçekten beni beklettigine pişman edeceğim

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Neyse şimdi işime devam edeyim. Çıkışta götüne bastırıp yanlışlıkla yapmış gibi yapmayı düşünüyorum. Bu düşünce aklımdan çıkmıyor.

Benim olacaksın Byun.

Selamm ilk part böyle oldu arkadaşımla dalga geçmek için yazmaya başladık güzel yazmışsın mıyım jwjfmekdkcmek lütfenn yorum yapın beğenip beğenmediginiz kısımlar hakkında

-hz

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Jul 23, 2020 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

HunBaek İle Hayal Et   -Smut+Nsfw+18-Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz