Capitolul 11

223 9 0
                                    

       " Nu vreau sa aud nimic Jeno"

     Jeno : " Chiar o sa te porti asa tot timpul de acum? Haechan merita o șansă, dar eu care te-am apărat, ți-am oferit ocazia de a vorbi cu cei dragi tie, nu merit nimic hm?"

      "Fie.. Spune"

     Jeno " Oricum iti spuneam, doar ca ai stricat momentul, voiam sa iti spun ca mergem intr-o mica excursie cu toții"

     " Eu nu merg nicăieri"

     Jeno : " Ba da o sa mergi"

     " Ba nu"

   Jeno a venit spre mine si m-a pus la perete, fiind foarte nervos.

       Jeno : " O sa faci exact asa cum iti spun, acum eu, Haechan, Chenle si Jisung mergem la cumpărături iar cand ma întorc vreau sa iti vad bagajele facute"

     Dupa toate astea spuse pe un ton de bad boy, incepe sa zâmbească.

      Jeno : " Mergem la mare apropo, o sa ne distrăm :))"

     Nu stiu ce mai pune la cale, dar am zis sa las orgoliul deoparte si sa ma bucur ca merg sa ma bronzez putin,si...ca ies de aici, poate fac cumva si reușesc sa scap... Desi... Parca.. As mai sta putin cu ei?
      Ce tot spun aici, nu m-am atașat de ei..adica... Nu asa tare

      Ade

   Ma îmbrac toata in negru.

        Acum cateva zile am facut rost si de un pistol

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

        Acum cateva zile am facut rost si de un pistol. Ten nu ar fii de acord cu asa ceva, dar trebuie sa ma duc neapărat dupa Lili, nu am cum sa mai aștept pentru ca ea sa rezolve asta. Trebuie sa am grija de ea. Sper sa nu fie nevoie de pistol, asa ca nu ma duc cu gandul ca il voi folosi. Plus de asta, e doar pentru apărare, cine stie ce e acolo înăuntru si cum sunt acei băieți.

      Ajung la acea vila, doamne, chiar ca e imensa. Ma ascund prin spatele casei cat de bine pot si caut o fereastra deschisa.
   
      " Bingo"

   Am intrat in siguranță, din fericire nu era nimeni in acea camera, m-am uitat prin jur si am vazut un nume.

      " Re..n..jun? Cred ca e unul din acei băieți"

     Continui incet pe hol pentru a gasit camera in care este închisă Lili. E chiar liniște pe aici, cred ca am nimerit cand ei nu sunt acasa, ceea ce este perfect, asa ca nu ma mai ascund si caut disperata prin camere.
  
      Vila asta are 2 etaje si mi-am dat seama ca sunt la etajul 1. Intru in ultima camera de pe hol, si chiar cand credeam ca sunt singura...

 Intru in ultima camera de pe hol, si chiar cand credeam ca sunt singura

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

     " F*CK "

  M-a vazut... M-a vazut!
Am început sa fug, am alergat repede pe hol, apoi pe scări, pana am ajuns la parter, am dat de o sala mare si am decis sa intru acolo deoarece parea foarte izolată. Il simteam alergând dupa mine dar nu m-am uitat nici o secunda in spate.

     Sala parea a fie una pentru... Tras cu arma?? Eram sigura ca o sa fiu in pericol in momentul in care din spatele meu am auzit cum cineva a încărcat pistolul. M-am întors încet iar cand sa ma întorc de tot, am scos pistolul si l-am îndreptat înspre persoana care a facut la fel si era chiar in fata mea.

 M-am întors încet iar cand sa ma întorc de tot, am scos pistolul si l-am îndreptat înspre persoana care a facut la fel si era chiar in fata mea

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.


   

   

Ridin' ~ The Bad BoysOù les histoires vivent. Découvrez maintenant