part 1

229 7 2
                                    

Pohled Terri:

Bylo sobotní odpoledne a já se moc moc nudila. Rodiče nebyli doma a sourozence jsem neměla. Už mě ta nuda fakt žrala a tak jsem vzala telefon a zavolala jediný osobě, který věřím že se s ní nudit nebudu. Jane. Je to moje nejlepší kámoška už 4 roky. Známe se přesně od toho dne co se dali 1D dohromady. Proto to datum miluju. A ji taky.Jane také nemá žádné souruzence, takže jsme na to stejně. Máme toho hodně moc společného, dalo by se říct že i všechno, kromě rodičů. Je to jako moje mladší sestra, kterou sem nikdy neměla. Zvedla mi to hned po prvním zazvonění.

''Ahojky '' pozdravila jsem ji.

''Ahojky brouku, Jakpak se máš ?? '' hbytě mi odpověděla. Musela jsem se pousmát. Pořád mi říká nějákou přezdívkou, ale brouku se jí asi líbí nejvíc.

''Znuděně, nechceš přijít a zase dělat kraviny ?? '' zeptala jsem se na rovinu.

''Tatky se tak děsně nudíš ?? A jojo klidně. ''

''Tak třeba za 5 min u mě ?? ''

''Jopík, už letím tak zatím čaukýýý !! ''

''Papa'' odpověděla jsem jí a položila to. Už se nemůžu dočkat.

Jane o de mě bydlí asi dva domy takže u mě byla hned. Otevřela jsem jí, ale než jsem jí stihla pozdravit tak se na mě vrhla a už mě mačkala v jejím objetí. Okamžitě jsem jí ho oplatila. Po chvilcee mě konečne pustila.

''Si mě málem udusila '' vyprskla jsem smíchy místo pozdravu. Ona se ke mě okamžitě přidala. Po tom co jsme se uklidnili jsme šli do kuchyně . Tam jsme si udělali pití a šli rovnou do mýho pokoje. Automaticky jsme pustili písničky od kluků. Jak jiank že. Potom jsme si sedli na postel, vzali si noťas a zkoukli twittery kluků. Museli jsme se smát, když jsme si přečetli, že Niall zase chlastá.

''Ten tvůj snoubenec by se měl s tím chlastem krotit'' prohlásila jsem.

''Já se mu to snažím zamykat, ale on si ten chlast vždycky nějak najde.''

''Mu ho jednoduše vyhoď, seber kreditku a máš pokoj.''

''Na to ho moc miluju '' v tu chvíli jsme obě dvě vyprskli smíchy.

''Why we are so stupid?? '' zeptala jsem se a pořád se tlemila.

''I don't know!'' odpověděla. Jane se už smíchy válela po zemi.

Vyfotila jsem ji a fotku dala na twitter a instagram s popiskem ''why you can think about things like that One Direction''. Potom jsem telefon odložila a šla ji zlechtat.

''Néé, přestaň !'' křičela z plných plic.

Nakonec jsem teda přestala. Lehla jsem si vedle ní na podlahu.

''Kdyby o nás někdo napsal knihu, tak by to byla ta nejprodávanější kniha na světě'' pronesla po chvíli ticha.

''Protože kdyby si přečetli to co tady říkáme o klukách a jak se tady chováme tak se u toho umlátí smíchy'' dodala jsem se smíchem.

''Kdyby si Niall přečetl první Jane tak by se do mě hned zamiloval'' pronesla zasněně.

''Kdyby si Niall přečetl první Teri tak by vybuchl smíchy'' obě dvě jsme z mé poznámky chytli záchvat smíchu.

''Ale kdyby si první Terri přečetl Liam, tak by se okamžitě rožešel se Soph, zamiloval by se do mě a jel by mě hledat.''

''To už by u mě dávno Niall byl '' řekla Jane s dálším výbuchem smíchu. Já se k ní přidala. Takhle sme se smíchy váleli ještě dlouho. Potom co jse se uklidnili jsme se rozhodli že se půjdeme koukat na This is us a Where we are. Sice jsme ty filmy viděli už nejmíň milionkrát, ale jsou tam naši miláčci takže nás to nikdy neomrzí. Připravili jsme si velkej popcorn. Potom jsme se už usadili a pustili jsme si to. Nejvíc se nám stejnak líbili scény, kde Niall dostane facku, jak se Hazz s Liamem bojí ryby nebo jak Hazzovi stáhly kalhoty.

Když jsme se dokoukali tak už bylo jedenác hodin večer. Rozhodli jsme se že u nás Jane přespí. Naši rodiče jsou společně s jejími pryč a proto by byla doma sama. Převlíkli jsme se do pyžama. Jane už tu měla svoje, protože takovýhle přespávačky sme měli často. Potom jsme se si lehli do postele a ještě chvíli kecali o kravinách a 1D. Potom jsme udělali společný selfie a dali to na twitter s popiske ''Good Night ♥'' . Potom jsme zhasnuli a šli spát.

____________________________________________________________________________

První díl. Snad se líbí. Předem se omlouvám za chyby. :*

Vote a comenty potěší ♥♥♥

Lav jů ! ♥

Story of our lifeWhere stories live. Discover now