Capitolul 3# Toti impotriva mea

86 3 0
                                    

Domnul Adam , vazand ca am uluat si eu 10 , si-a dat seama de planul care-l facusem. De ciuda, nu ne-a mai trecut 10 in catalog niciunuia.

Dupa ce se termina ora , in fuga am ajuns la clasa lui Eve, care inca plangea. Ea nu vorbea cu nimeni. M-am dus sa vorbesc cu ea . Dupa ce m-am apropiat , m-a plesnit si in timp ce plangea mi-a spus :

-Lasa-ma Matt. Ti-ai batut joc de mine . Doi ani credeam ca nu o sa ne despartim niciodata. Tocmai pentru T90 m-ai lasat.

Eve plangand s-a dus la baie . Dupa ce se sunase , aveam romana.

Ajung in clasa, ghici: Domnul Adam a zis ca o inlocuieste pe doamne de romana ,fiind aceasta la spital .

Dupa am inceput sa povestim de vacanta. Nu indraznea nimeni sa zica nimic si domnul Adam a zis:

- Daca nimeni nu ziceti nimic , haideti sa va spun eu cum am petrecut vacanta. Eu nu am avut vacanta...fiindca am stat sa adun cioburile si sa muncesc sa duc masina la reparat. ( a zis ironic cu coada ochiului spre mine)

Adam a adus aminte de teme. Cum am auzit mi-am bagat mana in nas. M-am zgariat si i-am cerut voie la cabinet. Foarte greu m-a lasat, insa m-a lasat. Atunci simteam ca toti , sunt impotriva mea. Eu , Matt, cel mai popular din scoala , am devenit mai rau ca T90. Stateam sa aud ce vorbeste dl Adam , dar cu 5 minute inainte sa se sune , am plecat repede in autobuzul condus de batranul ala.

Ajung acasa, mama era la servici. M-am bagat la un film horror,pasiunea mea. Se facuse ora 21:00 . Mama venise de la munca.

Ca de obicei, ceasul am uitat sa-l pun sa sune. Am adormit.

I Hate School.Where stories live. Discover now