Capitolul 2# Nebunia

111 2 0
                                    

Mama... Venind cu o cana plina cu apa o turnă pe mine spunandu.mi ca e 9:05 AM si deja am intarziat la prima ora. Am spus ca in 5 minute fac totul. Ea a plecat jos sa.mi faca pachetul iar eu am intrat pe calculator. Am vazut ca azi intram la 10:00 AM ca cei mai au activitate. Atunci m-am pus la dormit. Dupa 40 minute cobor jos si mama disparata ma plesneste cu felia de salam si imi dă cu calupul in cap spunandu-mi:

-Băăii copilule au trecut 50 de minuteee !

- Pai da mamă 5 minute de ale mele.

Dupa , iesind pe usa vad autobuzul cu copii. Ajay deja imi tinea locul. M-am dus langa el si ... Surprinzator ma plasneste spunandu-mi :

-Bai idiotule esti nebun cum sa te desparti de Eve care e cea mai populara si sa te duci la tocilara scolii T90 ?!

     Eu razand ii spun:

- Ce-ai ma esti nebun ? Ai luat un pumn de pastile cu apa de la rațe?

El punandu-si mana in cap mi-a zis ca asta am facut la petrecere. Si eu dupa , inconstient ce am.facut la petrecere, mi-am dat seama ca e ceva neinregula.

    Insa , soferul nostru nebun , Trevor, poreclit de noi Cimpanzeu face un drift care mai avea putin si topea rotile .

Ajung la scoala disperat, ma duc dupa Eve la etaj , o vad plangand ca intra in clasa . "Vorbele lui Ajay se adeverise " gandeam eu . Cand mai avea putin si se suna , pe scari am vazut grupul de majorete a scolii. Am stat sa aud ce barfesc si pe mine ma barfeau

"- Nu pot sa cred ca Matt , cel mai popular din scoala s-a combinat cu T90 ! "

Cand sa ma apropii de ele  , au fugit.

Eu trebuia sa ajung in clasa ca aveam ora cu dirigu. Fix cand se sunase el a calcat pragul . Deci va dati seama ce punctual era.

Domnul diriginte mi-a dat doar mie o tema de vacanta imensa cu oncarte de 500 pagini ca i-am spart geamul masinii.  Eu bineinteles, bad boy n-am facut nimic. Si cand sa aduca vorba de teme...i-am cerut voie la baie ca stiam ce urmeaza. Cu un colt de gura zambea si mi-a dat voie . Cand sa vin in clasa am auzit la usa ca dl. diriginte zicea:

-Deci.... Eu stiu prea bine ca nu si-a facut tema. Asa ca am sa va dau un test neanuntat cu nota in catalog. Voua o sa va dau raspunsurile iar lui nu. Asa el o sa ia 2 iar voi 10.

Domnul profesor le dicta raspunsurile , iar eu cu un creion si o fițuica care le aveam din intamplare am scris si eu. Cand am intrat in clasa , ne-a spus sa scoatem o foaie de hartie. Am scris tot si am luat 10 ca ceilalti , iar el a murit de ciuda

I Hate School.Where stories live. Discover now