Capitolul 1# Paranoialitatea

159 4 1
                                    

7:30 AM . Ceasul suna in continuare. Eu, Mattews sunt un baiat de 14 ani care are o reputatie de șmecher in scoala. Mama ma striga disperata:

- Grabeste-te ca o sa intarzii in prima zii de scoala.

Eu eram obisnuit sa intârziu... Doar eram bad boy-ul scolii. Dar ceva ciudat se intamplase. Imi amintesc ca sambata am fost la o petrecere... Si azi e luni. Normal dupa sâmbata e duminica.. Ciudat ! Am dormit 2 nopti ... Sau ce?

     Mama, facandu-mi pachetul de minim 20 min striga disperata dupa mine. 

- Matt o sa intarzii haiiii ! Cu un ton disperat de parca pierdeam avionul. Am coborat scarile ... Imbracandu-ma cu niste haine care am prins si am plecat spre scoala alergand.

Cand am ajuns la scoala , ma simteam ultimul om de pe pămant. Totul era pustiu, usile inchise, nici un copil in clasa. Era ceasul 11:00 si nimic..

Plecand acasa in graba am intrat pe messenger sa.l intreb pe cel mai bun prieten al meu , Ajay de ce nu e nimeni la scoala. El a spus ca maine incepeam scoala. Eu nemaiputand de nervi ca am pierdut ziua, m-am bagat la cel mai bun lucru care ma scapa de stres. Ul film horror cu niste floricele.

Am stat asa pana am adormit ... La 5 dimineata am auzit o bubuitura. Era finalul filmului atunci cand fata impusca fantoma dar tot ea moare. Am dat cu pumnul in televizor gandindu-ma ca nu putea sa dea si ea cu pistolul altcandva. M-am culcat la loc crezand ca am pus ceasul sa sune.

I Hate School.Where stories live. Discover now