•5•

260 11 0
                                    

Pov.Jessica
  Ajung acasa cu gandul doar la ce s-a intamplat azi.Intru in camera mea unde ma intind pe pat cu privirea atintita in tavan. Pana la urma decid sa ies sa ma plimb putin poate imi revin din starea proasta pe care o am. Imi aleg ceva mai sport din dulap si parul il las asa cum era doar mai dau putin cu peria prin el.

 Imi aleg ceva mai sport din dulap si parul il las asa cum era doar mai dau putin cu peria prin el

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Chiar daca de obicei ies cu SunMi de data asta vreau sa fiu singura. Dupa ce termin cu aranjatul ma incalt imi iau cheile si telefonul si incep sa merg catre un parc din apropiere. Era ora 18:15 deci nu era chiar foarte tarziu nu prea avea cine sa ma deranjeze. Ajung in parc acolo unde ma asez pe o banca. Privelistea de acolo era una de vis. Era locul perfect sa ma descarc de tot ceea ce simteam.

Inchid ochii incet pana cand simt o prezenta foarte cunoscuta asezandu-se langa mine

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Inchid ochii incet pana cand simt o prezenta foarte cunoscuta asezandu-se langa mine.
Pov.Jungkook
Plec de la club destul de ametit din cauza alcoolului. Am avut noroc ca nu m-a prins politia beat la volan altfel as fi intrat in belele. Conduc pana cand decid sa ma opresc intr-un parc unde mergeam deseori cu mama cand eram mic si obisnuiam sa vin aici si cand eram suparat sau aveam ceva pe suflet, ca si acum. Ies din masina aproape cazand din cauza betiei. Merg usor incercand sa nu cad pe aleea cu bancute si ma opresc la una dintre ele unde vad pe cineva foarte cunoscut. Decid sa ma asez acolo si vad ca era o fata. Ma uit mai bine la ea si cand imi dau seama ca era Jessica nu mai stau pe ganduri si o sarut apasat. Nu stiu ce a fost asta daca e din cauza betiei sau eu chiar simt asta? Oricum are niste buze asa moi.
  Pov.Jessica
Dar nu apuc sa zic nimic ca baiatul de langa mine ma trage intr-un sarut apasat. Dupa ce ne desprindem din sarut il vad pe Jungkook cu un zambet viclean si larg pe fata ce mormaia niste cuvinte. Avea o stare ciudata. Dar despre ce vorbim aici?? De ce stau langa el? Ce tocmai s-a intamplat adineauri?
  Eu: Jeon Jungkook ce iti imaginezi ca faci? Huh? Daca crezi ca o sa pun botul la vrajeala ta eii bine te inseli amarnic. M-ai ranit destul.
  Jk: Jessica eu......te iubesc ti-am mai spus asta? spune el cu o voce balbaita.
  Eu: Yaa Jungkook tu esti beat?? Ce naiba? Esti normal la cap? Cat ai baut?
  Jk: Esti doar a mea babygirl! spune cu un ranjet pervers pe fata.
  Eu: Ohh nu nu nu sunt a nimanui si nu imi mai spune asa. Acum te voi duce acasa pentru ca esti beat si asta nu e un loc deloc potrivit asa ca ridica-ti fundul ala mare.
  Jk: Tu il ai mai mare nu vrei sa incercam?
  Eu: Yaa haide o data nu fi idiot. spun si incerc sa il ridic de acolo tarandu-l dupa mine tot drumul.
Nici eu nu stiu cum am putut sa il car atat. E super greu.
   Eu: Omule de ce esti asa greu? Zici ca ai mancat toata mancarea din lumea asta deodata. El nu raspunde nimic doar radea. Intr-un final ajung acasa la Jungkook cu el dupa mine. Nu am avut nevoie de ajutorul lui deoarece am retinut drumul de atunci de cand m-a adus aici. Jungkook usa e inchisa. Da-mi cheia!!
  Jk: E in buzunarul de la piept al gecii.
  Eu: Ok. Jungkook nu e aici. Unde ai pus-o?
  Jk: Hehe am glumit. Doar eu stiu unde este.
  Eu: Haide Jungkook nu am chef de glumele tale. Vrei sa te las sa dormi afara?
  Jk: Trebuie sa faci ceva ca sa ti-o dau. spune el si tuguie buzele.
  Eu: Nici sa nu iti treaca prin minte ca o sa fac asta. Nu am uitat nimic din ce a fost sa sti. spun eu punand mainile in san.
  Jk: Imi pare rau! spune el de data asta mai credibil.
  Eu: Tot nu te pup.
   Jk: Atunci stam afara.
  Eu: Yaa Jungkook. Unul si gata da?
   Jk: Bine.
  Eu: Iar dupa imi dai cheia da?
  Jk:Da.
  Ii dau un pupic scurt pe buze dupa ma dau mai in spate cu obrajii deja rosii.
  Jk: Esti draguta cand rosesti.
  Eu: Yaa ai obtinut ce ai vrut acum da cheia aia.
  Jk: Uite.
Dupa ce intram in casa il pun pe Jungkook pe canapea. Ii iau haina si i-o pun in cuier iar apoi il descalt. Il ridic atenta dupa canapea si ii pun mana dupa umerii mei si il urc pana sus in camera sa. Il pun pe pat si vad ca inchide ochii incercand sa adoarma asa ca decid sa plec fara sa il deranjez. Nici bine nu deschid usa ca aud un mormait.
  Jk: Dormi cu mine.
  Eu: Nu Jungkook. O sa ma duc acasa si o sa dorm la mine in camera. Singura.
   Jk: Inca nu m-ai iertat? spune el deja obosit.
  Eu: NU NORMAL CA NU SI NICI NU O SA O FAC! PA!
  Jk: Macar inveleste-ma. Imi este frig.
  Eu: Off bine. Dar dupa plec.
Iau plapuma din dulap si il invelesc in secunda doi trantindu-ma langa el in pat. Trebuia sa imi dau seama ca asta o sa faca. Ce viclean.
  Eu: JEON JUNGKOOK PENTRU SANATATEA JUNIORULUI TAU ITI RECOMAND SA MA LASI SA PLEC. A FOST UN AVERTISMENT NU CRED CA VREI SA TREC LA FAPTE.
  Jk: Haha mor de frica. Acum taci si nu strica momentul.
  Eu: Ce moment ma esti beat? Adica stai chiar esti beat. spun eu dandu-mi o palma mintala. La spusele mele a inceput sa chicoteasca. Ai de gand sa ma lasi sa plec?
  Jk: Nup.
  Eu: Off doamneeee!! spun eu crizandu-ma.
  Jk: Asa ziceam si eu. Acum hai sa dormim.
  Eu: Bine nb. spun intorcandu-ma cu spatele la el. Vazand ca il ignor ma ia in brate intorcandu-ma spre el. Acum fetele noastre erau destul de apropiate.
   Jk: Asa mai merge.
   Eu: Pff.. spun eu extrem de rusinata. Somn usor! Dar vorbeam singura deoarece el deja adormise. Nu mai stau pe ganduri si adorm cu capul pe pieptul lui. Daca ma gandesc mai bine chiar era bine. Defapt nu. Ce naiba m-am tampit de tot. Intr-un final cad intr-un somn adanc.
  *Dimineata*
Pov.Jessica
Era ora 8:30 dar chiar daca inca mai voiam sa dorm ma dau jos din pat pentru ca voiam sa plec acasa. Sigur tata isi facea griji. Oh doamne ma va astepta o mare morala. Incerc sa ma ridic dar in zadar deoarece Jungkook ma tinea prea strans in brate si nu puteam scapa din stransoarea lui. Intr-un final reusesc sa ma ridic fara a-l trezi sau cel putin asa credeam eu deoarece imediat ce m-am ridicat Jungkook m-a oprit tragandu-ma de mana.
   Jk: Asa devreme pleci? Mai stai babygirl. spune el cu o voce somnoroasa dar si draguta in acelasi timp.
   Eu: Devreme? Jungkook tata sigur a ajuns acasa de mult si ma asteapta pentru a-i da o explicatie destul de plauzibila. Asa ca eu nu mai am ce cauta aici. Mi-am facut datoria de colega si te-am adus acasa. Atat! Si sa nu crezi ca te-am iertat. spun eu serioasa
  Jk: Ce ar trebui sa fac ca sa ma ierti? Crezi ca mie imi convine ceea ce s-a intamplat intre noi? Nu si nu o sa ma las pana nu vei fi a mea ai inteles?
  Eu: Si ce o sa faci? spune eu apropiindu-ma de el incruntata.
  Jk: Doar asteapta. Vei vedea de ce sunt in stare ca sa obtin ceva.
  Eu: Mai vedem noi Jeon. spun eu ranjind apoi plecand din camera lasandu-l fara replica.
  Jk: Ah Jessica ce imi faci tu mie.
   Cobor pe scari dar nu trece mult timp ca ma lovesc de cineva. Mai exact de un baiat.
   x: Oo ce partida buna. Cum a fost frate? Ai futut-o bine? (scuzati limbajul "extrem de frumos" 🤣🤣🤣🤣)  spune baiatul blond adresandu-i-se lui Jungkook care iesise din camera.
  Eu: Oh mai taci bai cap patrat. Asta daca nu vrei sa fac omleta din ouale tale micute.
  Jk: Frate las-o. Ce te-a apucat? Nu am facut nimic este doar o colega de a mea m-a adus aseara acasa. M-am facut muci. zice razand.
  x: Atunci mi-o lasi mie o noapte? zice cu o fata de pedofil.
  Eu: Ai vrea tu. Acum da-te nu mai am de ce sa stau. spun si il imping cu forta pe baiatul din fata mea.
  x: Dar stai cum sa pleci asa? Nici nu m-am prezentat. spune ranjind.
  Jk: Pa Jess! spune zambind.
  Eu: Pa! spun nepasatoare iesind pe usa.
  *Intre timp acasa la Jessica*
  T: Doamne unde e fata asta? Nu stiu ce o sa ii fac cand ajunge acasa. Cine stie ce derbedeu si-o fi batut joc de ea. Nu nu mai stau o sa sun la politie chiar acum. spune tatal Jessicai ingrijorat. Chiar in acel moment intru pe usa deja explicand ce s-a intamplat.
  T: Fetito ai de dat niste explicatii si sper ca destul de plauzibile.
  Eu: Tata imi cer scuze doar ca am petrecut o seara alaturi de SunMi ca fetele si mi s-a descarcat bateria la telefon de aceea nu te-am sunat sa iti spun. Promit ca nu se va mai intampla! spun eu mintindu-l nespunandu-i de Jungkook. Ar fi intrat la banuieli si tata este genul care efectiv ma streseaza cu intrebari cand vine vorba de baieti.
   T: Buna minciuna dar sa sti ca nu iti merge. Ieri m-am intalnit cu mama lui SunMi si a spus ca va merge cu ea la cumparaturi deci ieri seara nu a fost acasa. Scumpo e vorba de baiatul ala Jungkook?
  Eu: Off tata chiar asa de evident este?
  T: Pai cam da. spune zambind.
   Eu: Da am dormit la el aseara. Dar nu s-a intamplat nimic. Am stat ca niste colegi si ne-am uitat la un film nimic mai mult. spun eu gafaind.
  T: Usor am inteles nu trebuie sa te agiti atat! spune razand.
  Eu: Off. De ce e asa complicat?
  T: Ce? Iubirea?
  Eu: Ce iubire?
  T: Crezi ca nu am vazut cum va priviti?
  Eu: Tata nu e vorba de nicio iubire intre noi. Suntem colegi si atat. Punct.
  T: Bine atunci. Nu mai spun nimic. Tu sti mai bine.
   Eu: Mda. Ce avem de mancat? Imi e cam foame.
  T: Imediat pregatesc micul dejun. Iar apoi am sa iti dau o veste care te va inveseli.
  Eu: Despre ce este vorba? M-ai facut curioasa.
  T: Pai firma noastra organizeaza maine o petrecere deoarece se implinesc 15 ani de cand tatal lui Jungkook a infiintat-o.
  Eu: Stai ce? Tatal lui Jungkook a infiintat firma?
  T: Da. Si maine sunt invitati si copii angajatiilor asa ca si tu vei veni. Stiu cat de mult iti plac petrecerile.
  Eu: Tata nu puteai sa imi spui mai devreme? Nici nu am cu ce sa ma imbrac. Ma voi duce cu SunMi dupa ce luam masa sa imi aleg o tinuta. A da are ceva daca o chem si pe ea? As avea cu cine sa stau.
  T: Pai ai cu cine sa stai. Si Jungkook vine.
  Eu: Stai ce? Jungkook va fi acolo?
  T: Da. Doar ti-am spus ca tatal lui este cel care a infiintat compania. Dar o poti chema si pe SunMi si Jungkook vine cu un prieten de al lui. Asa se pot imprieteni.
   Eu: Atunci asa voi face. Acum hai sa mancam.
  *Dupa masa*
Eu: Tata eu ma duc sa ma pregatesc sa ies in mall cu SunMi.
T: Ok. Ai grija de tine!
Eu: Voi avea!
Ma duc sa ma schimb in ceva comod dar si elegant in acelasi timp dar nu inainte sa o sun pe SunMi pentru a o anunta sa se pregateasca sa mergem in mall sa ne alegem tinutele.


hai noroc prajituricilor:))) am revenit cu un nou capitol si ce ziceti ca se va intampla intre Jungkook si Jessica la petrecere? si mai ales cine e prietenul lui Jungkook? ei bine veti afla cat de curand:))

 

  
 
 
 
  
  
 

 

 

Impossible love//Jeon Jungkook//Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum