7

2.6K 137 65
                                    

Jungkook:

Jimin odamdan çıkınca olanları düşünmeye başlamıştım. Şimdi ne olucaktı? Gidip olanları Jisunga mı anlatıcaktım? Yoksa bunu bir sır olarak mı saklıyıcaktım? Bu soruları bir kenara bırakalım da olanlar çok garip. Ben Jiminin bu kadar ireli gidip benimle yatıcağını beklemiyordum. İnsan salak olur ama bu kadar değil. Bana bu kadar mı güveniyor? Eğer her şeyi Jisunga anlatırsam nefret edilen kişi ben değil o olurdu. Evden kovulurdu. Jisung onun gerçek suratını görürdü. Peki ben bunu istiyormuydum?

Hayır.

Jisungun gerçekleri görmesi bana bir şey kazandırmıyıcaktı. Eğer ondan intikam almak istiyorumsa daha büyük bir şey yapmalıydım. O benim elimden annemi,gençliyimi,hayallerimi ve şevkati çaldı ben de ondan bir şeyler çalıcaktım. Ben ondan eşini,oğlunu,güvenini çalıcam ve ona sadece yalnızlık vericem. Tıpkı zamanında bana yaptığı gibi.

Düşünüp iyi bir plan yapmıştım. Doğru bu biraz gaddar olucaktı. Ama onunla onun dilinden konuşmak istiyordum. O yüzündeki hayal kırıklığını o mutsuzluğu görmek istiyordum.

Bunun için ilk olarak Jimini kandırmam gerekirdi. Jimine onu sevdiğimi ve arzuladığımı söylüyücektim. Benimle seks yapmasını istiyicektim. O da kanıcaktı. Benim onu sevdiğimi istediğimi düşünüp bana bedenini sunucaktı. Ben de sekslerimizi  odadakı gizli kameralarla çekip saklıyıcaktım.

Sonrakı adım ise Jisungu kandırmaktı. Artık ona kötü davranmayıp onunla barışıcaktım. Tabi hepsi oyunun bir parçasıydı. O piçi affetmek hiç bir zaman istediğim şey olmuyucaktı. Jisungu iyi bir evlat olduğuma kandırıcaktım ve güvenini kazanıcaktım. Tabi güvenini kazandıktan sonra şirketi ele geçirmek daha kolay olucaktı. Şimdi bana pek güvenmiyor. Benim yerime daha güvendiği birini geçire bilir. Bu yüzden güvenini kazanmak önemliydi. Şirketi ele geçirdikten sonra bir süre daha oyun oynayıp insanların tamamile bana inanıp bana saygı duymasını bekliyicekdim. İnsanlar bana saygı duyduktan sonra babamın arkasından vurucaktım.

Şirket,güç,para ve saygı geldikten sonra sakladığım seks kasetlerimizi babama göstericektim. Artık sonra kalp kirizi geçirip ölürmü ya da buraları terk edip gidermi bu ona kalmış. Eğer bana  oyun oynamaya kalkarsa da elimde nasıl pislik insan olduğu hakta deliller var. Yani bana bir şey yapmaya kalkışırsa onun olan o küçük gururu da yerle bir olur. İnsanlar ona artık saygı duymaz. Eğer plan doğru işlese kazanan ben olucaktım. Bu planda Jimin de üzülücekti. Ama bu benim sorunum değil. Sonuçta o da pek masum değil.

Babamı da başımdan atdıktan  sonra Jimini de bir kenara atıcaktım. Jimin masum olmadığı için pek vicdanım acımıyıcaktı. Jisung ve Jimin geri zekalıları beni elde etiklerini sanarken onları bir bir elimde oynatıcaktım. Bunun için ilk olarak Jimini benimle seks yapmaya razı etmeliydim.

INFIDELITYWhere stories live. Discover now