It was like we were in a movie

8 0 0
                                    


Astăzi a fost oribil, îmi doresc ca să fi fost un coșmar..să nu fi fost adevărată această zi. După mult timp în care am crezut că am trecut peste, te-am revăzut. Și te-am revăzut în cea mai proastă situație, într-o situație în care nu mi-aș fi dorit să te văd. Te-am văzut rănit, rănit la propriu .. fizic nu sufletește. 

Aseară era să te pierd într-un accident cu bicicleta, nu pot încă realiza ce se întâmplă. Era ca și cum eram în filme.. M-am trezit doar cu un mesaj în care mi s-a spus că ești la spital la Suceava și că este grav. Toată lumea venea cu variante îngrozitoare despre ce s-a întâmplat și despre cum arăți. Apoi te-am văzut în ambulanță, rănit peste tot. În acel moment m-am gândit la faptul că îmi doream ca Doamne-Doamne să-ți dea o lecție pentru durerea pe care am suportat-o eu, dar nu mi-am dorit niciodată ca asta să fie lecția. Nu mi-am dorit niciodată să te văd în halul ăsta, atât de neputincios, atât de rănit, atât de amărât.. Lecția asta e prea dură pentru tine și mi-aș dori să pot lua o parte din durerea pe care o suporți acum.. Mă doare pe mine tot ce ți se întâmplă..

Sper din tot sufletul ca după toată chestia asta să fi mai atent la oamenii cu care îți petreci timpul, la acțiunile tale, la ce faci cu viața ta și cum îi influențezi pe ceilalți. Sper că ai observat cât de mult îmi pasă de tine indiferent de cel rol am în peisajul tău. Am fost acolo trup și suflet pentru tine, a fost o zi atât de grea.. 

 Eu cred că asta este dragostea adevărată: să vrei binele cuiva și după ce ți-a rănit sufletul. Astăzi sunt ferm convinsă că nu te-am uitat, în ciuda faptului că sunt împreună cu altcineva, eu încă te iubesc.. Doar gândul că ai pățit ceva mă înfiora, îmi doresc din tot sufletul ca psihicul tău să fie puternic, legat de fizic nu-ți fă griji: cine te va iubi, te va accepta și cu câteva semne. Eu aș fi făcut necondiționat asta, însă nu sunt sufletul tău pereche. Îmi pare rău de tot prin ce treci și promit că îți voi fi alături chiar dacă tu n-ai făcut-o când aveam nevoie de tine. Te iubesc. 

You broke me first - scrisori către tineUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum