1.9

329 35 1
                                    

Kth

Bunun için teşekkür ederimAma çikolatalı süt içemiyorum Youra Benim yerime Jimin'e verdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bunun için teşekkür ederim
Ama çikolatalı süt içemiyorum Youra
Benim yerime Jimin'e verdim

Shin
Ah üzgünüm
Önce hangisini sevdiğini sormalıydım

Kth
Ben üzgünüm
Hediyeni Jimin'e vermek zorunda kaldım

Shin
Sorun değil
Peki hangisini seviyorsun?

Kth
Sütü bir tek kahvenin içerisine girdiğinde seviyorum

Shin
Tamam öyleyse
Bu arada

-Shin Youra-

Telefonumdan mesaj yazarak sınıfa doğru ilerlerken sınıftan çıkan biri ile çarpıştığım için telefonum yeri boyladı. Önce telefonumu yerden aldım sonra çarptığım kişiye baktım. Kim Taehyung elinde V için aldığım çikolatalı süt ile şaşkınca bana bakıyordu.

"O elindekini nereden buldun?" Sorduğum soruyu anlamamış gibi yüzüme bakınca bir adım geri gidip sorumu yineledim.

"O elindekini nereden bulduğunu sordum?" Kafasını iki yana sallarken gülümsedi. İlk defa bana gülümsüyordu. Onu daha önce başkalarına gülümserken görmüştüm ancak benden o kadar rahatsız oluyordu ki, gülümsemesi imkansız diye düşünüyordum.

"Jimin verdi."

"Ah anladım, üzgünüm." Mahçup çekilde kafamı önüme eğdim ve sınıfa girmek için haraketlendim. Tam kapıdan gireceğim sırada telefonumun ekranını açtım ve V ye mesaj attım

Shin
Dans sınıfına geliyorum

Attığım mesaj ile arkamda kalan Taehyung'un telefonu ötünce şaşırarak dönüp ona baktım. O olamazdı ama yine de denemekten geri kalmayacaktım. Gözlerinin içerisine bakarak elimdeki telefonda rastgele tuşlara bastım ve gönder tuşana basmak için bakışlarımı sadece iki saniye Taehyung'dan ayırdım. Mesajı gönderip bakışlarımı kaldırdığımda Taehyung'un telefonu tekrar öttü. Emin olmak için bir mesaj daha atacaktım ama bunun yerine bakışlarımı çekerek sınıfa girdim. Taehyung'un telefonu emindim ki tesadüfen ötmüştü.Çünkü ben ona bakarken bana çok boş bakıyordu ve endişelenmemişti. Tekrar mesaj atmamamın sebebi ise.. Ah bilmiyordum. Sanırım öğrenmek istemiyordum.

Yani şimdilik.

Platonic Love |KTH|Where stories live. Discover now