1.4

341 32 3
                                    

Taehyung

"Hyung tutamadım ki. Birden kendini sanki yere bıraktı." Namjoon hyung beni köşeye sıkıştırmış Youra ile ne olduğunu soruyordu.

"Oğlum kız neden kendini yere bıraktı işte ne yaptın kıza?" Ne yapabilirdim Tanrı aşkına sadece dans ediyorduk.

"Hyung bişey yapmadım." İnandıramıyordum ama gerçekten bişey yapmamıştım. Sınıftan çıktığımda telefonumu alıp birkaç mesaj atmıştım ama bana ne olduğunu söylemiyordu. Haklıda sayılırdı ama mecburdum. Ona kim olduğumu söyleyemezdim. Yüzüme bakmıyordu. O benim yüzüme bakmadığından rahatsız olmaması için bende onun yüzüne bakmıyordum. Sonuçta benden çok hoşlandığını düşünmüyordum.

Ona açılsaydım muhtemelen beni red edecekti ve ben henüz red edilmeye hazır değildim. Uzun süredir platonik aşk yaşıyordum ama o bunu anonim olarak yazdığımda öğrenmişti. Eğer sevdiği biri olduğunu öğrenmeseydim belkide karşısına çıkardım. Ama sevdiği birisi varken kendime de ona da bunu yapamazdım.

"Hey V!" Jimin salağı bana doğru gelirken seslendiğinde önce etrafımı kolaçan ettim. Şükürler olsun ki Youra görünürde yoktu. Adımlarımı ona doğru yönlendirdim ve sinirli bakışlarını yüzüne sabitledim.

"Gerizekalı sana kaç kez söyleyeceğim bana öyle seslenme diye?"

"Of sende ya. Öyle seslenme yok böyle seslenme ne diyelim amına koyim?" Elimi küfür ettiği ağzına bastırıp susturdum.

"Oğlum ne küfür ediyorsun okulda. Biri duyacak." Elimi ağzından ittirip geri çekildi. Bu sefer o bana sinirli bakıyordu. Yani tabi sinirli bir civcivden farksızdı ama olsun.

"Hayatımda gördüğüm en korkak adamsın Taehyung. Duysalar ne olur?"

"Niye uyarı alalım? Uyarı falan almak istemiyorum Jimin o kadar. Korkak falan da değilim. Şimdi sana son kez söylüyorum. Bir daha bana öyle seslenme. Sebebim var ve sen onu maf edeceksin." Söylediklerimi gevşekçe dinlerken elini havada sallayarak cevap verdi.

"Tamam TaeTae." Gözlerimi açarak yüzüne baktığımda kafama bir şey dank etti.

"Bana bu şekilde seslendiğinde biri duymuş olabilir mi?"

"Ne takıntılı adamsın be. Duymamıştır. Sadece dalga geçtiğimde sana TaeTae diyorum." Arkasını dönüp çıkışa ilerlediğinde ekledi.

"Gidiyorum ben. Senin sohbetin sarmadı." Jimin giderken arkasından boş gözlerle bakıyordum. Çünkü bir şeyi merak ediyordum.

Platonic Love |KTH|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin