Nejistota

2 0 0
                                    

Dostal jsem se do kontaktu s její nejlepší kamarádkou. Naštěstí jsem měl s většinou lidí, které jsem díky ní poznal dobré vztahy a mohl jsem se s ní pobavit o tom co bych měl dělat a co dělám špatně. Říkala mi, že mám šanci do té doby než jsem jí napsal o mé poslední chybě, kdy jsem chtěl, aby zářila. Prý jsem to prodělal, ale mám se snažit dál. Taky mi doporučila za ní jet a omluvit se jí, což jsem další den udělal. Bál jsem se jak bude reagovat a měl jsem trému jako v den, kdy jsme si poprvé řekli, že budeme spolu. Bylo to jiné, nebyl jsem v klidu. Věděl jsem, že jedu za holkou kterou miluju a nevěděl jaké to teď má ona. Omluvil jsem se jí, ale bylo to divné. Jako by už o tu omluvu ani nestála. Udělal jsem to již tolikrát a upřímně jsem to lepší nečekal. Říkala mi, že už je to jedno a já se zase začal bát. Zachoval jsem ale klid a v klidu jsem jí obejmul. Nakonec mi ještě pochválila nové oblečení a dodala mi alespoň trochu klidu, ale teď jsen ve chvíli kdy si opravdu nejsem jistej. Tahle nejistota mě už ale připravila o vážně hodně. Proto jsem to hodil za hlavu a snažil se pro jednou myslet na to, že to bude dobré.
Aktuálně je ten týž den večer okolo 10 hodiny a já si píšu s její kamarádkou o tom jak mě ta naše "pauza" překvapila a že doufám, že mám ještě šanci.
Zítra spolu jedou na výlet do Prahy a doufám, že mi nepřijde zpráva: kašli na to už to nechce. Věřím že to ještě zvládnu, ale musím jednat rychle. Večer jsme jí tedy udělal takovou naší "časovou osu" pomocí fotek a krátkých zpráv. Choval jsem se zase jako dřív a upřímně i cítil. Zase ve mě vzplála naděje. Naděje v to, že po tom co už máme za sebou, zvládneme i tohle. Její odpověď byla diskutabilní. Nevím zda mám být rád nebo brečet, ale prý to asi vrátit nechce. Přestože jsem nejlepší holuk na světě a má ke mě stejné city jako dřív, tak to vrátit nechce. Bojím se o ní. Bojím se, že přijde někdo jiný a možná už přišel. Večer mě úplně potopila její kamarádka. Začala mi psát, že to mám vzdát a psala jak jsem hroznej. Bolí to číst od lidí, kteří se tvářili, že vám to přáli. Asi brzy začne něco s jejím nejlepším kamarádem, taky je na mě hnusný.

Make it for her, make it for usWhere stories live. Discover now