Happy Birthday, Boun!

14 2 10
                                    

Ο μελλοντικός μου σύζυγος έχει γενέθλια σήμερα! Πλάκα κάνω, δεν είμαι καμία από εκείνες που πιστεύουν ότι έχουν καμία ευκαιρία με έναν σελεμπριτι 25 χρόνια μεγαλύτερο τους.

Αλλά ναι, ο Boun γίνεται 24 σήμερα και είμαι τόσο χαρούμενη! Οι επειδή μιλάω συνέχεια για αυτόν στην καθημερινότητα μου, θα σας πω γιατί μου αρέσει τόσο πολύ.

1. Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Όχι ο καλύτερος, αλλά είμαι πολύ καλός. Όταν τον είδα στο Until we meet again, δεν περίμενα να ήταν τόσο καλός, επειδή νόμιζα πως θα ήταν άλλη μια σειρά με χαμηλό μπάτζετ, επειδή δεν είχα ακούσει και πολλά για αυτήν, αλλά boy, was I wrong!

2. Μου φαίνεται ευγενικός και respectful (ξέχασα την λέξη στα ελληνικά XD) Τώρα φυσικά λέω για το πως φέρετε μπροστά σε κείνο, σε live κτλ. Φυσικά και δεν ξέρω πως είναι στην καθημερινότητα του, αλλά αυτήν την εντύπωση μου δίνει.

3. His looks. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο εδώ πέρα;

 Χρειάζεται να πω κάτι άλλο εδώ πέρα;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Όχι, δεν λέω ότι μου αρέσει μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ όμορφος, αλλά πρέπει να πω την αλήθεια εδώ, τον Boun τον έμαθα μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε η εμφάνιση του

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Όχι, δεν λέω ότι μου αρέσει μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ όμορφος, αλλά πρέπει να πω την αλήθεια εδώ, τον Boun τον έμαθα μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε η εμφάνιση του. Αλλά τι να κάνω; Τον είδα σε ένα bl fmv, τι άλλο περιμένατε?! Ήταν μια σκηνή που κρατούσε 2-3 δευτερόλεπτα, δεν είχα χρόνο να δω το αν είναι καλός ηθοποιός ή όχι!

4. Η φωνή του. Δεν ξέρω γιατί μου αρέσει τόσο πολύ!


Έχω πρόβλημα, το ξέρω.

Οι γονείς μου βέβαια λένε ότι είναι φλώρος και τον φωνάζουν γκόμενα (ηθοποιός είναι ο άνθρωπος let him breathe!) αλλά όπως είπε και η Leona Lewis:

I DON'T CARE WHAT THEY SAY, I'M IN LOVE WITH YOU! 😂

Α, και ένας έξτρα λόγος!

Τα σκουλαρίκια του και τα μαλλιά του. Δε γινότανε να μην το πω! Αυτός ήταν κι ο λόγος που τον παρατήρησα εξάλλου!

Αυτά για σήμερα πείτε μου αν έχετε καμιά ιδέα για το ποια ταινία ή σειρά να δω, θέλω να γράψω στο Movie reviews.

I purple u! Stay safe and healthy! 💜💜💜

 HiWhere stories live. Discover now