George Floyd

14 5 0
                                    

Θέλω να μιλήσω για κάτι που έγινε εχθές, ή προχθές, αλλά δεν έχει σημασία αυτό.

Όπως κάποιοι θα ξέρετε, αν δεν ξέρετε θα μάθετε τώρα, λίγες μέρες πριν η αστυνομία σκότωσε έναν αφροαμερικανό άντρα, τον George Floyd, μπροστά από ένα μαγαζί.

Ένας αστυνομικός γονάτισε πάνω στον λαιμό του άντρα και τον έπνιξε.

Τα νέα λένε ότι πέθανε λίγα λεπτά μετά που έφτασαν στο νοσοκομείο, όμως από τα βίντεο, είναι φανερό πως πέθανε εκείνη τη στιγμή, πάνω στο δρόμο.

Δε θα διξω ούτε βίντεο, ούτε εικόνες, γιατί είναι πραγματικά τρομακτικό.

Σε αυτό το κεφάλαιο δε θα κάνω κανένα αστείο όπως συνήθως, γιατί μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό.

Τέσσερεις αστυνομικοί που βρισκόταν εκεί έχουν αποβληθεί, ενώ η οικογένεια του άντρα επιμένει ότι πρέπει να συλληφθούν και εγώ πιστεύω το ίδιο πράγμα.

Ζούμε στο 2020 και ακόμα άνθρωποι πεθαίνουν επειδή είναι μαύροι, επειδή είναι τρανσέξουαλ ή επειδή είναι γκέι. Καταλαβαίνετε πόσο απαίσιο είναι αυτό;

Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει σαν μια απλή είδηση, γιατί ένας άνθρωπος πνίγηκε από έναν αστυνομικό, οι οποίοι αστυνομικοί υποτίθεται πως πρέπει να βοηθούν την ανθρωπότητα.

Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο για αυτό επειδή είναι τρομακτικό, αηδιαστικό και με κάνει να θυμώνω πολύ. Σας παρακαλώ, πείτε μου τη γνώμη σας στα σχόλια.

I purple u! Stay safe and healthy! 💜💜💜

Επίσης, για να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο με μια κάπως χαρούμενη νότα, Namjoon946 χρόνια σου πολλά! Να είσαι ευτυχισμένη και να προσέχεις! Όλοι σας.

 HiWhere stories live. Discover now