1

40 8 13
                                    

Λοιπόν, αυτό το βιβλίο δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να έχω κάτι να κάνω όταν βαριέμαι. Είναι ένα βιβλίο που θα είναι τελείως random. Να φανταστείτε ούτε η γλώσσα του δεν έχω αποφασίσει πια θα είναι. Κάποια κεφάλαια θα είναι στα ελληνικά και κάποια άλλα θα είναι στα αγγλικά.

Σε αυτο το βιβλίο, λοιπόν, θα μιλάω για διάφορα θέματα. Κάποια σημαντικά και κάποια εντελώς ασήμαντα που ενδιαφέρουν μόνο εμένα. Θα μιλάω για τραγούδια και ταινίες/σειρές που μου αρέσουν και, γενικότερα, θα είναι ένα βιβλίο που θα λέω την άποψή μου σε διάφορα πράγματα! Isn't that fun?

Ας ξεκινήσουμε!

1.

Το αγαπημένο μου τραγούδι

Ξέρω ότι το ξέρετε και ότι το αγαπάτε. Δεν έχω να πω πολλά για αυτό. Είναι φανταστικό! Όταν το πρωτοάκουσα δε μου άρεσε αλλά τώρα το λατρεύω!

Η θεωρία μου είναι ότι μιλάει για ένα άτομο που γνωρίζει κάποιον (άντρα ή γυναίκα) και τον/την ερωτεύεται, όμως φοβάται να του/της δείξει τον πραγματικό του/της εαυτό. Μετά από λόγο καιρό το άτομο αυτό βρίσκει το κουράγιο να του/της δείξει τον πραγματικό του/της εαυτό. Όταν, όμως αποφασίζει να το κάνει είναι πολύ αργά. Αυτός/αυτή ή έχει πεθάνει ήεχει βρει κάποιον άλλο/άλλη και έτσι αυτό το άτομο δεν μπορεί να του/της δείξει την αγάπη του/της για εκείνον/εκείνη.

Αυτό ήταν! Ελπίζω να διασκεδάσατε διαβάζοντας τη θεωρία μου! Επίσης, αύριο έχω τεστ στη χημεία και δεν έχω διαβάσει ΤΙΠΟΤΑ:'D

 HiWhere stories live. Discover now