1.BÖLÜM

582 22 9
                                    

Merhaba arkadaşlar 🖤
Çok heyecanlıyım ve Keyifle okumanızı diliyorum.🤗🥰
Başladığınız tarihi buraya yazabilirsiniz. 🐣

Şarkı: Feridun Düzağaç - Tek Başına

🔥

***
GİRİŞ

Gökyüzü...

Gecenin sonsuz karanlığında bile uçsuz bucaksız görünüyor; girdap misali, beni koynuna çekiyordu.

Saç diplerimden ayak parmak uçlarıma kadar ürpertiyordu. Bu sonsuzluk ki; yalnızlığımın tek ortağıydı. Sığındığım kocaman bir kucak gibi...

Tanımadığım bilmediğim bir diyar olan ana kucağı vazifesi görüyordu belki de benim için. Mutluluğumda ona koşuyor, gözyaşlarımı ona döküyordum. Hani anlatırlar ya ana kuzuları; anne kucağının eşi benzeri yoktur diye, benim için de gökyüzü öyleydi. O benim ailem olmuştu küçüklüğümden beri...

Kapkara gökyüzü, her zaman yaptığı gibi hüzünlerimi, acılarımı kendine çekiyor; ferahlatıcı esintisiyle arındırıyordu beni. Ama bugünkü tek fark; acıyan sol yanım değil, bedenimdi.

Kıyafetlerimde sıcaklığını ve ıslaklığını hissettiğim şey, sol karın boşluğumdan akan kanımdı. Vücudum, gecenin serinliğinden midir yoksa kan kaybediyor oluşumdan mıdır bilmiyorum ama tir tir titriyordu.

Konuşmalar vardı hemen başımda ama idrak edemiyordum söylenenleri. Biri ölümden bahsetmişti ama öyle gelişigüzel kullanılan bir kelimeymiş gibi değil de telaşla söyleniyordu.

''Geri zekalı, ne yaptın lan! Öldürdün lan kızı! Patrona ne hesap vereceğiz lan!'' diye bağırıyordu biri. Açıkçası o an konuşulanlar çok da umurumda değildi. Acı vücuduma öyle bir hakimiyet kurmuştu ki, öksürmek istiyor fakat korkudan nefes bile alamıyordum daha fazla acı hissedeceğim diye.

''Sikerim patronunu lan! Ne bileyim lan ben! Bana bak, millet başımıza üşüşmeden tüymemiz lazım. Ne o, çok mu üzüldün? Bakma öyle mal mal! İlk leşimiz değil bu! Yürü!'' daha sonra da hızlı adımlarla uzaklaştılar yanımdan beni kaldırımda öylece bırakarak.

Onların ilk leşi değildi belki, zaten benim de ilk bıçaklanışım değildi.

Ben Lavinya. Kendime ait bir soyadım yok. Sadece Lavinya.

Hoşça kal gökyüzü. Kavuşmamız belki başka bahara, bekle beni...

***

İlk izleniminiz nedir? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Yeni bölümle tekrar görüşmek dileğiyle, hoşça kalın 💋

ÖLÜM ÇİÇEĞİWhere stories live. Discover now