Bölüm 4

12 1 0
                                    


o gün azra ile yalnızdık. gerçi damla olsa pek bir şey değişeceğini sanmıyorum ama" o fatma yok mu tam bir yılan ve çok kıskanç cidden ne gerek vardı? Hayır neden? Doğru tabi siz anlamadınız hemen anlatayım efenim.

Fatma gerçekten çok kıskanç olduğu için (ki başka nedeni olamaz) kıvança gidip "elif ve azra" bana laf attılar (Baya inandırıcı bu LAF kardeşim,amaa peki bu laf neymiş allah rızası için bize de anlat 🤲 ) tabi biz bir şey söylemedik ama sözde"" söylemişiz dostlar dilenci değiliz ama şu söylediğimiz lafı biri bize de söyleyebilir mi? Allah rızası için . Neyse biz bilmiyoruz ama herkes bizim yanımaza gelip kime ne laf attınız falan diye soruyor HAYIR KARDEŞİM BİZDE BİLSEK SÖYLEYECEĞİZ DE"     Yani bizde bilmiyoruz keşke bilsek modunda olduk azra ile. 

neyse sonra bizde sinirlenip ortamdan ayrıldık. Fatma'ya çok sinir olmuştuk ama yapabileceğimiz hiç bir şey yoktu. azra ile okulun bahçesinde dolanırken kıvanç ve yancısı peşimze takıldı yani bizde azra ile kaktüs gibi beklemedik sonuçta kaçan kovalanırdı dimi ? neyse şaka bir yana hafiften yürümeye başladık tabi beni tanıyanlalr bilir ben depar atıyorum. kıvançlarda peşimzden geliyordu bizde durduk yakınlarda bank'da oturan melike ve arkadaşları vardı sonra kıvançlar yanımıza geldi bizde bahanelerini dinlemek için bekliyorduk sonra başladılar...

"işte neden fatmaya laf atmışız ne demişiz özür dileyin işte onu mu kıskanıyorsun gibi şeyler söyledi bizim modumuz: ha?" neyse benim TEPEM ATTI VE BAĞIRMAYA BAŞLADIM sanki herkes bizi dinliyormuş gibi hissettim "BAK BEN SENİ SEVMİYORUM, KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLMA" Diye bağırıp oradan ayrıldım tabi o zamanlar onun da kalbi olduğunu unuttum ama keşke daha fazla kırsaymışım diyorum çünkü klasik tc erkeği ne yapıcaksın yani.                                       Yani kıvanç'tan hiç böyle birşey beklemezdim açıkcası çünkü kıvanç'ı seviyordum ama sadece arkadaş olarak. kıvanç gidip  tüm sınıf arkadaşlarına elif beni seviyor yok efendim, elif bana aşık, elif bana çıkma teklifi etti ve elif peşimi bırakmıyor gibi şeyler söylemiş. gerçekten bu çok küçük düşürücü bir hareket keşke yapmasaymış. sonra okuldan dağılırken birkaç arkadaşlarına mesajları gösterdim ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlattım ve adımı temizledim kim bilir orada sussaydım daha başıma neler gelicekti. bu olaylardan sonra okul çıkışı direk mesajlarını silmeye başladı instagramdan bende sildim sonra engelledi beni. ve bu çok da umrumda değildi onu gördükçe yolum değişti zamanla. ve aylar sonra ona ulaşmaya çalıştım twitterdan; işte barışalım falan yazdım hata bende neden yazdım ki hatalı olan oydu bu suçsuz olan bendim gerçekten de işte ona "sen iyi birisin barışalım tarzı şeyler yazdım" bana "EVET BEN İYİ BİRİYİM SEN DEĞİLSİN" şeklinde bir cevap verdi ve engelledi evet beni engellemişti ne yapabilirdim ki ? 

ve bu mesajlardan bir süre sonra kıvanç okul nöbetçisi olmuştu .bende sonunda bir konuşma fırsatı diye konuşmaya çalıştım ama bana sürekli sevgilim var diyip durdu ve bende merak etsem de sordum ama üzerine gitmedim. artık bitmişti kıvan ile dostluğumuz buraya kadardı ama onun yaptıklarından sonra bu şeye dostluk denir miydi bilemem!. 

Bana inanın gözlerimKde žijí příběhy. Začni objevovat