8. Zkusme to spolu

583 47 23
                                    

Probudil jsem se dřív než Kacchan Je tak kawaii když spinká. Co to melu?! Ne není kawaii a já nejsem gay! Ale na druhou stranu... Hmmm možná bych chtěl vědět jaký je to mít někoho v sobě a ne být v někom. Pozoruju ho. Po chvíli se začnu prevlikat z pyžama.

Dělal jsem, že spím a přitom cítil jeho pohled na mě. Proč na mě kurva čuměl?! Pomalinku otevřu oči a vydim jeho nádherný zadeček. Awww tak nádherný výhled. Tak rád bych si ho do něj zasunul hmmm.

Natahnu si kalhoty a otočím se, málem dostanu infarkt když vidím dvě rudé oči jak mě sleduji. "Oi Kacchan ty už jsi vzhůru"
"Jsem a co má jako být?!"
"N-nic" popadnu tašku s učením a výběhnu z pokoje. Lepší vypadnout než na mě použije Quirk.

"ach jo..."

Později ve škole.
Dorazil jsem do třídy a sedl si dozadu jako vždycky.

Usilovně přemýšlím o Katsuki a dávám si k sobě pro a proti. Nebudu vám lhát moc pro nebylo zato proti věcí bylo děsně moc.

Později téhož dne.
Celý den jsem přemýšlel. Chci to s ním zkusit! Už jen kvůli tomu že musel být zklamaný když zjistil že to byla srandička Shinsoua. Snad Uraraka pochopí, že se rozjedeme. Počkal jsem až všichni odejdou ze třídy a došel k němu.

" Co chceš ty hnusnej brokoličko ej nerde?!!!"
Sedl jsem si k němu na klín a políbil ho. Byl srandovní když se na mě zaraženě podíval.
"Zkusme to spolu Baku"
Povzdechnu si a pohladím ho po tváři. "Dobře ale pokud tě zase ovládá tak vás oba zabiju!" začnu ho líbat.
"D... O.. B... Ř.. E" řeknu mezi polibky.

_____________
DALŠÍ KAPITOLA FANFARY PROSÍM 😂 Okey dokopala jsem se k tomu napsat další kapitolku. Omlouvám se ale je toho na mě poslední dobou fakt hodně. Distanční výuka, natáčení cosplaye, koukání na anime a věčně naštvaný rodiče. Můžete mě zaspamovat na insta když se vám bude zdát pauza dlouhá😂 no nic budu ráda za komentáře a ⭐
Zatím čahoj 💖

Může za to Shinsou ne já... [Bakudeku] Where stories live. Discover now