delicate

130 14 14
                                    

selamlaaaaarrrr

ben normalde burada aktif değilim ama hep buranın yorumları hem de dm kutularım yeni bölüm gelsin diye patlayınca size bölüm yazdım 💗💗💗

lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin çünkü sadece siz istediniz diye yazdım, hem bu kadar isteyip hem de ilgilenmezseniz çok üzülürüm

bölüm sonunda da karakterlerimiz var,
keyifli okumalar 🦋🦋💙


bölüm sonunda da karakterlerimiz var, keyifli okumalar 🦋🦋💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


4. bölüm

Hava kararmaya başlamış, akşam oluyordu. Harry'nin evine geldiğim zamandan beri uzandığımız kanepede öylece kalakalmıştık. Başım göğsüne yaslıydı. Elleri, saçlarımdaydı. Uzun ve kemikli parmakları ile nazikçe saçlarımı okşarken içimi huzur kaplıyordu.

"Her şey çok tuhaf." diye mırıldandım.

"Tuhaf olan ne güzelim?"

"Biz." Bu kelimeyi kullanmak bile midemde tuhaf krampların oluşmasına sebep oluyordu. "Sanki rüyada gibi hissediyorum. Sen veya yaşadığımız şu an... Hiç gerçek hayatta gibi hissettirmiyor."

Harry'nin kucağındaydım ve sırtım onun göğsüne yaslıydı. Parmaklarını tenimde gezdirirken nefesini boynumda hissettim. Başımı nazikçe kendine döndürerek dudaklarıma ufak bir öpücük bıraktı.

"Rüyalarında bu tarz şeyler oluyor mu?"

"Rüyalarımda neler gördüğünü tahmin bile edemezsin." Hırıltı eşliğinde bir kahkaha attım.

"Her şey çok ani gelişti, farkındayım. Bir şeyleri ben de idrak edemiyorum ama dün gece çok farklıydı." Harry, kahkahasını sonlandırdı ve ciddi bir yüz ifadesi takındı. Bu ciddi yüz ifadesinde bile bir melek kadar huzurlu görünüyordu. "İlk görüşte aşk saçmalığına inanmam ama seni gördüğümde yer yerinden oynadı, Taylor. Bir anda kalbim hızlı çarpmaya başladı, nefesim hızlandı. Dün geceki halin... Saçların karışmış, makyajın akmıştı. Darmadağın gözüküyordun ama darmadığınlığın bile sende mükemmel duruyordu."

O böyle konuştukça benim kalbim hızlanıyordu.

"Sevgilim varken seninle birlikte olmam seni hiç mi korkutmuyor mu Harry?"

Bu durum beni bile korkutuyordu.

Lydia'ya olanlardan tam olarak bahsetmemiştim ama bahsettiğim zaman bana söyleyeceği tek şey bu konuda vaaz vermek olacaktı. Çok uzun zamandan beri Zayn'den ayrılmamı söylüyordu ve bunu yapmamıştım. Üstelik sevgilim varken başka biri ile yatmış, beni aldatan sevgilimden hiçbir farkım kalmamıştı. Harry'nin yerinde ben olsam ve benim yaptığım şeyi o yapmış olsaydı ona asla güvenmezdim. Sevgilimi aldattıktan sonra bile bana hiçbir ön yargı ile yaklaşmayıp sevilmeye değer bir şeymişim gibi davranması hiç alışkın olmadığım bir tutumdu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 06, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

miss americana & the heartbreak prince || stylesWhere stories live. Discover now