Zjištění jména

4 0 0
                                    

"Už je ráno" vyslovil hnědovlasí kluk ze včerejška, a já se rychle probudila.Už jsem doufala že to byl jenom špatný sen. posadila jsem se a unaveným pohledem se podívala na chlapce který seděl vedle mě všimla jsem si jeho zelených očí a najednou jsem si vzpomněla na své jméno. "Carol" vyslovila jsem.Chlapec na mě jen zvláštně zíral "Mé jméno je Carol" vyhrkla jsem na něj.On se usmál a řekl "věděl jsem že si vzpomeneš, jinak já jsem Thomas ale můžeš mi říkat Thommy.Chvilku jse na sebe zírali a najednou se otevřely dveře a v nich stál nějaký muž.Ten divný až trochu děsiví týpek zařval na Tommyho"Měl jsi být ochu jsem se odmlčela a zkoumala každou část jeho tváře jako by byla obrázek.Vnímáš? Z mého přemýšlení mě přerušil Tommy. jasně"odpověděla jsem i když sem absolutně nevěděla co říkal. Tommy se začal nezastavitelně smát a já si říkala co je tady vtipného a když už se konečně aspoň trochu uklidnil tak mi řekl "Vážně vnímaš?Protože si mi právě odsouhlasila ze miluješ pavouky a že se ti líbí James.Když to Tommy odpověděl začal se smát na novo a já se přidala.Z POHLEDU THOMASE:
Když jsem zjistil že mě Carol vůbec neposlouchá tak jsem toho využil a začal jsem se jí ptát "Hele já miluju pavouky jsou to tak krásná stvoření. Taky miluješ pavouky ?."Ozvalo se "jojo " tak jsem pokračoval "Hele a musím uznat že ten James je fakt fešák určitě se ti líbí žejo?" Tentokrát jenom kývla hlavou na souhlas a dal hleděla do zdi to jsem už neudržel a vyprskl jsem smíchy.POHLED CAROL:
Smáli jsme se docela dlouho a potom mi Tommy řekl že je čas na snídani a že jestli nechci s ním.Že by mi představil další lidi co tu jsou jako my.Ja mu odpověděla že to je skvělí nápad.On se rozešel směrem ke dveřím a já šla poslusne za ním protože ani nevím kde to je a ztratit se tu fakt nechci.Když jsme procházeli dlouhou chodbou tak jsem se zamyslela co asi bude k snídani a jestli nás třeba nechtěj otrávit.přemýslela jsem tak dlouho že jsem si nevšimla že je tam průhledné sklo a narazila přímo do něj.Už jsem čekala tvrdý dopad na zem,když v tom mě někdo chytil.Ja se podívala nahoru a kdo jiný než Thomas.Jsi v pořádku? Řekl Thomas a já sem zčervenala jak rajče a odpověděla "a-anno,dík-ky"super už ani mluvit neumím.Pomylsela jsem si."Nemáš za co "ozval se tommy a šli jsme do jídelny. Bože,fakt super ty si umíš najít chvíli kdy se zamyslíš Carol. Šli jsme dál tou chodbou a najednou tam stáli skleněné dveře.

Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Oct 27, 2020 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

Dangerous loveWo Geschichten leben. Entdecke jetzt