2.

122 10 4
                                    

Keď som skončil s obhladkou izby, pozrel som si vrecka. Nemal som ani jednu svoju zbraň... ku*va! Napadlo ma skúsiť dvere, pretože určite ich nechal otvorené keď tu má niekoho kto sa ho pred nedávnom pokúsil zabiť. Irónia ako hovädo.

Keď sme u toho, koľko je vlastne hodín? Poobzeral som sa ešte raz po miestnosti, aaaa úspech! Na nočnom stolíku boli digitálny, ukazovali... 9:58.

Ok takže sa zo mňa za ten čas stala šípková ruženka, teda... chvála bohu ma nikto neprebudil bozkom. Síce by mi to možno až tak veľmi nevadilo, ako samozrejme podľa toho kto by to bol.

Ak sa pýtate akú mám orientáciu, tak to je jednoduché. Som gay... áno to by mi určite pomohlo s myšlienkovými pochodmi šípkovej rúženky.

Radšej som to hodil za hlavu... nie tie hodiny NIE! A išiel skúsiť dvere... ok? Buď je to dement... prečo ich nechal otvorené!? To si tak verí? Ako určite není mafiánom iba týždeň ale... nechám to tak.

Vedľa izby boli schody ktoré viedli niekam dole, tak som išiel na špičkách. (Kľudne si predstavte k tomu chodeniu aj zvuk klavíra, ak vám to nedoplo nevadí.)

Keď som to uvidel skoro som onemel, je to nádherné

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď som to uvidel skoro som onemel, je to nádherné.

Akurát som sedel v obývačke a pozoroval ako tí dementi hrajú karty, hrali klasiku 7 bere 3, alebo faraona volajte si to ako chcete.

Hrali to Denki, Mina, Uraraka, Todoroki a Iida. Všetci sedeli na gauči a hrali sa ako malé deti. Ja som sedel na kresle a rozmýšľal, ten červenovlasý chalan.

Včera ma dosť zaujal hm... musím zistiť ako na neho. Možno by som sa s ním mohol najprv trochu pohrať, alebo ho dráždiť. Možno by začal zmýšľať inak.

Moje premýšľanie zastavilo vrzgnutie podlahy, pohotovo som sa otočil.

Zakukol som cez zárubňu, videl som ako tam nejaké čudné komando hrá katry. Vyzeralo to tak že tá ružovka vyhráva, mala iba poslednú kartu.

Potom nejaký polovlasý chalan dal katru a ta rúžovka vyzerala ako keby jej niekto zobral hračku. Chcel som sa nakloniť, aby som videl čo dal ten chalan za kartu.

Nanešťastie ma podlaha zradila a izbou sa ozvalo praskanie podlahy, všetci ihneď na mňa otočili. A ku*va to si pohnojil Kiri. Tá rúžovka sa začala pýtať ,,už si hore! Poď ku nám."

Zložil som si ruky na prsia ,,nie ďakujem." ,,nevadí ak nechceš a ako sa volaš?" Vyzerá to tak že sa chce spoznať, aj keď mňa to veľmi nelákalo odpovedal som ,,Kirishima Eijirou, stačí Kiri."

,,Ja som Mina Ashido a toto je Todoroki, Denki, Uraraka a Iida." Počas hovorenia ukázala na ľudí ktorým patrili dané mená, všetci sa mi odzdravili. ,,Kirishima, to meno som už niekde počul."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 21, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My Mafia Man [KiriBaku]Where stories live. Discover now