Badboy? Oh sh*t!

8 2 1
                                    

Sedím v autě a vedle mě má nejlepší kamarádka. Máme v uších AirPody a posloucháme si každá ze svého mobilu. Mně právě hraje Málem a jí tuším Victoria. ,,Jsme tu!" Zavolá na nás moje mamka.
Rychle jsme se s ní rozloučily a šly jsme k autobusu. Já na sobě měla velkou černou mikinu bez zipu s nápisem Don't know, don't care a k tomu jeany. Dál konversky, a samozřejmě kapuci na hlavě 😂
Jess na sobě měla fialovo-černé tílko, k tomu světlé ryfle a boty Fila. Všimla jsem si, že po ní pokukuje nějaký kluk. Mohlo mu být tak... Sedmnáct?
,,Jess, zírej!"
Zasmála jsem se.
,,Ňákej týpek, seš mu asi sympatická"
Na tváři se mi mihl šibalský úsměv.
,,Hmm, ty máš co říkat. Na tebe čumí tamten borec😂"
Vyprskla smíchy.
,,Heyyyyyyy, lidi, vnímat!" Zavolala najednou nějaká týpka. Mohlo jí být tak... 19? 20? ,,Jsem tu jako praktikantka. Něco málo vám o sobě řeknu: je mi 19, jmenuji se Kateřina ale vy mi říkejte Kačko. Budu oddílová vedoucí pro 15-17ti leté. Teď budu zapisovat jména a vy půjdete postupně do autobusu. Taakže... Nicolette Rain Dawson?" ,,Zde!" ,,Jessica Sidney Swift?"
,,Zde!" ,,Kira Anne O'Conelle?" ,,Zde!" ,,Lucy Melani Kosarin?" ,,Zde!" ,,Benett Tommy Death?"
,,Zde!" To byl ten co na mě tak čuměl. ,,Leonardo Timmoty Green?" ,,Zde!" Řekl ten, který předtím pokukoval po Jess. ,,Lucas James Smith?" ,,Zde!" ,,Alex Jimm Prescott?"
,,Zde!" ,,Ce A tak to šlo dál. Mezitím si k nám přisedla ta Karin... Tedaa, Kira, a pak ještě Lucy myslím. Najednou si to k nám ale napochodovali nějací kluci.
,, Hej to je naše místo! "Řekli. ,, To je sice hezký, ale teď tu sedíme my takže odprejskněte." Řekla jsem. Vypadali naštvaně. Najednou se jeden pousmál. Byl to Ben. Sklonil se k mému uchu a pošeptal mi: ,,Tak hele holčičko, být tebou, tak bych si se mnou moc nezahrával, jasný?" Pak se odtáhl a otočil se na kluky. ,,Jdeme kluci" Hah.
Holky se mě pak ještě ptaly, co mi říkal, ale já je odbyla ať to nechaj být.

Jeli jsme asi další dvě hodiny, na silnici byl celkem provoz. Když jsme dojeli, uviděla jsem velký nápis LTT. To znamená letní teenagerský Tábor. Vůbec se mi to nelíbilo. Přišlo mi to trošku podezřelé... Ale co už. Zpět se vrátit nemůžu, takže to tu budu muset nějak zvládnout. Otočím se a vidím naštvané pohledy těch kluků, směřující k nám. Musela jsem se nad tím zasmát. Pořádně jsme těm klukům nakopali pozadí. Jak se ukázalo, areál nebyl zas tak špatný. Byly tu chatky, které byly po čtyřech. Doufala jsem, že budu na chatce s Jessicou. Nakonec se naštěstí ukázalo, že budu s Jessicou, i s těmi holkami, s kterými jsme seděli v autobuse. Už od toho povídání s nimi na cestě mi přišly moc fajn. Ti kluci se snažili vypadat strašně důležitě, a neustále nás probodávali pohledem. Imbecilové jedni nadržení... Myslete si co chcete ale kluky nemám moc ráda. Jessica je v něčem stejného názoru, ale přiznejme si, pár kluků se jí líbí.

Máme sraz na nějakém placu. Sešli jsme se tu v určitou hodinu všichni, a dost jsem se divila, že je nás tu tolik. Asi jely dva autobusy. Vedoucí říkali něco o pravidlech, ale to jsem moc neposlouchala. Přece jen - nejsem malá, no ne? Nicméně potom se přesunuli programu příštích jednatřicet dní.

Na oběd byly boloňské špagety. Mňam. Teď si jdeme všichni zahrát šáteček. Něčí dech mě šimrá na krku. Následně se dotyčný přesune k mým ústům, kde zanechá jemný polibek. Rozváže mi šátek a já konečně vidím dotyčného. Je to nějaký hezký kluk s blond vlasy a modrými oči. Jen se na mě pousměje a já mu věnuju zářivý úsměv, přičemž můj obličej by se dal srovnat s rajčetem. Uculím se a jdu směrem k Jess. Normálně si to k ní napochoduju a olíznu jí tvář 😂 Jess se nejdřív zarazila, ale když uslyšela můj záchvat smíchu, sundala si šátek a začla se smát taky. Nakonec mi ho zavázala a na rozloučenou mi nezapomněla olíznutí oplatit. To jsme se začaly smát nanovo :'D.

-rozhovor-
J-Jess N-Nikk L-Lucy K-Kira R-Rosa
-Ťuk ťuk-
K: dále
R: Ahoj holčiny, nechcete se přidat k našemu táborovému gangu?
J: to si nenechám ujít!
R: to beru! Za mnou!

Jen jsem nad tím protočila očima a šla za nimi. Když jsme přišli kousek dál do lesa, kde byla opuštěná chata, uviděla jsem před ní postávat několik lidí, v jejichž čele byl ten Ben. Já si při pohledu na něj odfrkla.
,,Ale ale, naše malá holčička..." Řekl Ben s uchechtnutím.
,,No nazdar. Možná bych ti mohla připomenout, že malá nejsem." Přimhouřil směrem ke mně oči. ,,Jo ahaa, ono je to furt uražený, že nedostalo oblíbený místo v autobusu..." Uchechtla jsem se. On jen přišel ke mně a snažil se nevybuchnout. ,, Tak tos přehnala, holčičko! Kdo si kurva myslíš, že seš?!" Nad tím jsem se pousmála. ,,Nicol Rain Dawson. Ty?"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 29, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Můj ne/vysněný táborWhere stories live. Discover now