🏳️‍🌈๔🏳️‍🌈

51 7 0
                                    

,,Jisungu, vy spolu chodíte??" Zeptala se mě nahlas Haerin. Zbytek holek se ke mně přiřítil a začaly se vyptávat.
,,No..ano..proč?" Odvětil jsem jim, nervózně jsem si mnul lem trika.
,,Tsk, Jaemin oppa si nezaslouží takovou nicku, jako jsi ty." Odvětila další namyšleně a zkontrolovala si nehty. Má pravdu, proč já?
,,Buďte zticha. Na Jisunga nemáte." Slyšel jsem za mnou hlas. Jeno. Oddechl jsem si.
,,Jeno oppa, máš už někoho nebo hledáš taky někoho jako je Jisung?" Přiřítila se k němu další coura. Tsk, trapný. Myslím, že neví, že i Jeno a Chenle jsou na chlapce. Jeno ji jen propálil pohledem a ignoroval ji. Holka se naštvala a odcupitala si to za jejíma kamarádkama. Zbytek holek taky odešly.
,,Jisungu!" Slyšel jsem, že na mne někdo zavolal. Když jsem zvedl hlavu a spatřil toho, kdo na mne volal, tak jsem zčervenal a srdce se mi rozbušilo. Co to je? Co se se mnou děje? Stál tam Jaemin, můj 'přítel'. Holky za ním přiletěly rychlostí blesku a hned se ho vyptávaly. Byl mezi holkami oblíbený, jen jsem si toho nikdy nevšiml.
,,Oppa sem, oppa tam, vždyť je to jen tvůj oppa, nebo ne?" Otráveně se zeptal Chenle ale na konci se ušklíbl. Začervenal jsem se ještě více.
,,Alee...no neříkej, že ses opravdu zamiloval." Řekl celkem nahlas Jeno, aby to slyšel i Jaemin. Rychle jsem sklopil hlavu. Mírně jsem zvedl zrak a všiml jsem si, že se na mne Jaemin ještě více usmál. Že mu ty holky nevadí. Nakonec se rozhodl, že příjde ke mně, když viděl, že se asi nezvednu. Děvčata ho pomalu nechtěly pustit.
Když se Jaem prodral mezi davem jeho fanynek, sedl si na mojí lavici a vyčkával, až mu asi něco řeknu. Viděl jsem děvčata, jak mě propalují nenávistným pohledem. Hah.
,,C-co tady děláš?" Vykoktal jsem. Proč jsem tak nervózní?! Jaem se jen zachechtal.
,,Nemůžu snad vidět mého přítele?" Odpověděl mi a přiblížil se blíže k mojí tváři. Slyšel jsem Chenleho, jak zapištěl jako Jaeminovy fanynky. Jeno ho jen praštil po rameni a vynadal mu, ať nekazí tuhle chvilku. Byl jsem ještě více nervóznější. Ale cítil jsem motýly v břiše. Nepopisuje se takhle pocit lásky? Doufám že ne, nebo snad chci být zamilovaný? Jaem se konečně odtáhl, podíval se na hodinky a já si oddechl.
,,No nic, bude zvonit, tak já jdu. Měj se hezky, Sungie." Mrkl na mne a odešel. Ani nevím, proč se tak červenám, když mi tak říkají Jeno s Chenlem. Z Jaeminovy pusy to zní tak...andělsky.
,,Sungie, je to jasné. Jsi opravdu zamilovaný do týpka, co znáš pár dnů." Zasmál se Chenle a poplácal mě přátelsky po zádech. Šlo se ještě více červenat?

LOADING...██████████████]99%

Dneska trochu delší, idk. Přijde mi, že je tohle zbytečné. 😕

(postponed) play date - n.jm x p.jsWhere stories live. Discover now