TEORİ

33 5 23
                                    

Öncellikle bu aşırı mantıklı bi teori falan değil. Ayrıca biraz zorlama. Sıkıntıdan buldum. Bide 12. Sezon finali  bazı şeyleri bozuyor ama olsun.

Bu teorimize göre Doctor who gerçek.

Şimdi öyle bir olay düşünün ki Doctor'u tüm dünya unutuyor özel bir kapsülün içindeki 2-3 insan hariç. Sadece dünya doctoru unutmuyor  tüm evren hatta doctor bile kim olduğunu unutuyor.

Şimdi yer yüzündeki o 2-3 insana geri dönelim. Bunlar aslında Doctor'un emriyle o kapsüle girmişler. Yanlarında şu kaptan jackteki bileklikten var. O bileklikle Doctor'un yanına gidiyolar ve Doctor'un hiçbir şey  hatırlamdığını fark ediyolar ve orada masanın üstünde bir not buluyorlar. Üstünde eğer zor duruma düşerseniz açın yazıyor.

Dalekler dalek harici tüm varlıkları, Cybermanler tüm organik yaşamı yok etmeye başlıyor. İşte bu 2-3 kişi o sırada mektubu açıyor ve mektubun içinden Doctor'un tüm hayatının önemli anlarının olduğu bir dosya çıkıyor.

İşte bu insanlar zaman bilekliklerini kullanarak geçmişe gidiyorlar ve doctor'a ve companionlara benzeyen insanları arıyolar ve o insanların oyuncu olabilmesini sağlıyolar. Doctor'un hayatını senarisrlere aktarıyolar filan en sonunda ortaya bi dizi çıkıyo.

İşte doctor bu sayede kendini hatırlıyo.

Evet aşırı, zorlama vaktinizi çaldım. Özür dilerim

Tardisin kapınızda belirmesi dileğiyle...

Not:Medya çok haklı

KONUŞALIM-DOCTOR WHOWhere stories live. Discover now