0.6 ✔

652 92 50
                                    

Final bölümü ile karşınızdayım~

"Her şeyini evinde bırakıp, bu adamın evinde kaldın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Her şeyini evinde bırakıp, bu adamın evinde kaldın. Öyle mi kızım?" Jisu'nun babasının söyledikleri ile Soobin iç çekerken Jisu deli cesareti ile kafa salladı. "Evet. Ve burada iki ay kalırken, kendimi bebekler gibi hissettim baba."

Jisu, karşısında duran babasına büyük bir ciddiyetle bakıyordu. Derin bir nefes alıp devam etti. "Bugün yürümeye başladım. İki ay önce, beni hastaneden alıp buraya getirdi ve bana baktı."

Jisu'nun annesi kaşlarını kaldırdı. "Kızım sen daha iyi bilirsin tabii de, üstünü değiştirmen zor olmuştur. Bunların hepsini, bu oğlan mı yaptı?"
Yuna lafa atladı direkt. "Jisu'yu geçtim, Soobin böyle bir şeyi asla üstlenmez. Kızınız yani kendi arkadaşımla birlikte burada iki ay ben de kaldım ve tamamıyla Jisu'nun kişisel ihtiyaçlarını üstlendim."

Yuna gülümsedi. "Kendi ailem, Soobin'i tanıyorlar ve bu evde benim sevgilimin de yaşadığını biliyorlar. Jisu'ya yardım etmek için burada kalacağımı söylediğimde ilk tepkileri, olumlu yöndeydi. Kai'yi çok tanımadıkları için seslerini çıkarmadılar evet ama Soobin'e güvendikleri için kabul ettiler."

Jisu'nun babası tek kaşını kaldırarak Soobin'e baktı. "Kızıma iki ay boyunca sen mi baktın?"
Soobin başını kaldırmadan konuştu. "Evet efendim."

Yuna dirseği ile Soobin'i dürttü. "Neden başını eğiyorsun, aptal. Böyle bir şeyi yaptığın ve başardığın için dimdik durman lazım."

Kai kafa salladı. "Evet hyung, korkak durmasana!" Fısıldayışını duyduğu gibi ağır ağır kafasını kaldırdı Soobin. Jisu gülümsedi. "Günümüz erkeklerin bencil olabileceklerini en az senin kadar iyi biliyorum baba. Ama Soobin'in bana bu gerçeği unutturduğunu bil lütfen."

Jisu'nun annesi gülümsedi. "Sen şu an iyisin değil mi?"

Jisu gülerek kafa salladı. "Hem de hiç olmadığım kadar."
Bay Choi, gülümsedi. "Pekâlâ, seni gözüm tuttu."
Kai kaşlarını kaldırdı ve gülümseyerek konuştu. "Yoldan geldiniz efendim. Mutfağa geçelim, ister misiniz?"

 Mutfağa geçelim, ister misiniz?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu kitap da buraya kadarmış.
Birçok kitapta olduğu gibi, bu kitabıma da şans tanıyıp okuduğunuz için minnettarım hepinize.

Umarım beğendiğiniz bir kitap olabilmiştir.

Sağlıcakla ve mutlu kalın 💖

Help Me ↔ soobin + lia ✔Where stories live. Discover now