0.4

583 81 18
                                    

"Dün eğlendiniz mi?" Yuna'nın sorusu ile Soobin kafa salladı. "Evet. İzlediğimiz film gerçekten çok komikti." Jisu gülerek Soobin'e döndü. "Kadının mimikleri hâlâ aklımda. Gülmeden duramıyorum."

Yuna çatalını tabağındaki kahvaltılıklara batırırken mırıldandı. "Eğlenceden kastım o değ-"
Kai, susturmak ister gibi yapmacık bir şekilde öksürdü. Yuna, Kai'nin çağrışımını anlayarak ağzına çektiği hayali fermuar ile ağzında çeri domateslerden birini attı.

"Ben doydum." Soobin, kaşlarını kaldırarak Jisu'ya döndü. "Ciddi misin? Yaklaşık kahvaltıya başlayalı on dakika oldu sevgilim, tabağındakiler bitmemiş bile!"
İç çekti Jisu. "Gerçekten aç değilim."

Kai kaşlarını çattı. "Biraz daha yemeye çalış. Gerçekten neredeyse hiçbir şey yemedin noona." Yuna omuz silkti. "Beyler haklı."

Jisu iç çekip zorla çatalını, tabağındaki dilim çeri domateslerden birine batırıp ağzına attı. "Pekâlâ, yiyorum işte."
Jisu iç çekerek mırıldandı. "Yuna, seninle dışarı çıkıp mağaza mağaza dolaşmayı özledim."

Yuna göz devirdi. "Daha bir, bir buçuk ay oldu Jisu. Az kaldı. Yapamadıklarını düşünerek kendini kötü hissetmek yerine, sana bebekler gibi bakan yakınlarının olduğu için sevinmiyorsun, pes doğrusu!"

Soobin kafa salladı. "Bize atabildiğimiz her adım için sevinmemizi tavsiye ederken, kendin üzülmek için bahane arıyor gibisin hem doktorun dediğine göre iyileşmene haftalar kaldı. Canını sıkma lütfen."

Kai güldü. "Sanırım benim önerebileceğim bir şey kalmadı."


Help Me ↔ soobin + lia ✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن