my first

28 0 0
                                    

Oke de komende twee maanden zijn snel gegaan. Januari en februari waren maanden waarin ik nieuwe dingen heb uigeprobeerd. Ik rookte al af en toe en ik heb een paar keer drugs gebruikt. Maar ja ik ben 18 en ik zit in die fase. Het enige wat ik dus niet had gehad was sex met iemand. Ik wou daar verandering in brengen dus ik ben op tinder gegaan. Meiden, als jullie net als ik in deze fase zitten. Luister goed naar wat ik nu zeg. De jongen op tinder zijn vaak sex verslaafd. Heb je sex met iemand doe je kent van tinder dan kan je de gekste dingen krijgen tijdens de sex. Mijn ervaring was niet heel erg best. Ik was zenuwachtig en de jongen was een lozer. Niet een lelijke trouwens. Damn he was hot. Maar het was heel raar. Ik kwam bij zijn huis aan, we maakte een beetje kennis. Hij nam me mee naar boven en opeens lag hij bovenop mij. Hij zoende verschrikkelijk waardoor het alleen maar vervelend was. Maar daarintegen wist hij wat hij aan het doen was dus voelde het iets vertrouwder. Hij ging bij mij naar beneden, ik bij hem. Als je begrijpt wat ik bedoel😏. Alleen zo fijn was het niet wat hij deed. En ik ben iemand die niet gaat faken. Hij was zacht aan het kreunen en ik was eigenlijk bijna de hele tijd stil. Het was super ongemakkelijk. Ik was hem aan het pijoen en toen zei hij. "Hij is groot hè." Ik was bijna heel hard gaan lachen. Dat kleine ding van hem, dat valt niet groot te noemen. Maar ik vond het sneu om hem te vernederen dus ik zei maar, ja. Prima als jij dat vind. En toen. Het was zo weird. Na een tijdje sex hebben vroeg hij. Let op. "Hoe voelt dit, op een schaal van 1 tot 10." Wat ik op dat moment wou doen is hem van mij afdrukken, me aankleden en terug gaan naar huis. Jongens, die dit lezen. Never ever ever ever ask something met als laatst op een schaat van 1 tot 10. Dat is raar. Vragen hoe het voelt is prima, vooral bij een eerste keer. Vragen wat de ander fijn vind is prima tijdens de sex. Maar vraag nooit, maar dan ook nooit iets op een schaal van 1 tot 10. Voor de rest was de sex wel prima hoor.

Een paar dagen later ging ik naar Antoni. Een vriend van mij. Altijd als ik bij hem ben spelen we fifa, want dan kan hij eens winnen. Ik ben daar echt super slecht in. Maar echt heel erg slecht. Het was warm in die kamer, niet normaal. Antoni looked really handsome. Niet geschoren waardoor zijn weinige baardgroei te zien was. En hij rook lekker. Damn he had me! And yea. We had sex. Oeps. Een van mn beste vrienden heeft me nu naakt gezien.

Maar op de een of andere manier blijf ik maar denken aan 1 iemand. Als iemand het over hem heeft begint mijn hart sneller te kloppen. Ik krijg het warmer. En het duurt dan weer weken voor hij uit mijn hoofd is. En dat alleen maar na een dronken gesprek.

~
Hei guys!
Kort stukje, but thats ok.
Deze twee waren begin januari ergens. Er zat nog geen week tussen😂😂. Oeps. Januari en februari waren mijn sletten maanden. Nee grapje. Ik had alleen steeds zin in sex en any guy was OK.
Valentijnsdag en een paar dagen daar voor komt in het volgende hoofdstuk.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jun 28, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Everything Is Gonna Be OKWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu