💙 12 💚

1.2K 102 161
                                    

*flashback* (28 haziran 2018)

<28

"Harry,seni seviyorum."Harry ocaktaki tencere ile bakışırken arkasındaki sesle ofladı. "Lou,ben yapamıyorum. Olmuyor." Louis gülümseyerek ona arkasından sarıldı. "Ne yapmaya çalışıyordun?" Harry yemek kitabını sertçe kapattı. "Sulu köfte." dedi sinirle. Louis'nin solan gülümsemesi tekrardan harekete geçti.

"Ben yapayım mı yemeği?" Harry ondan kendini kurtarıp yemek kitabını çöpe attı. "Çok iyi olur.."dedi ona dönerek. Louis başını salladı. "Sen git Scorpius ile çizgi film izle. Ben iki dakikaya hazırlarım yemeği." Harry ona sarılıp yanağını öptü. "Teşekkür ederim. Sen bir tanesin."

Louis espri yapmak için ondan ayrıldı. "Mutfağımdan defol!" Harry onun bahsettiği şeyi hemen anlayarak yüksek sesle güldü. "Tanrım,bunu asla unutmayacaksın." Louis başını sağa sola salladı. "Hayır unutmayacağım." Harry kaşlarını çatıp oğlunun yanına gitti.

Yaklaşık yarım saat sonra Louis yemekleri hazırlamıştı. "Bebeklerim,mutfağa gelin ve sağlıklı beslenin!"diye bağırdı içeri doğru. Harry yanında Scorpius ile koşma yarışı yaparak geldi. "Koşmayın,düşersiniz." dedi Louis sofrayı hazırlamayı bitirirken. "Hey,nasıl gidiyor anne?"Harry dalga geçtiğinde Louis güldü. Hepsi sofraya oturup güzelce yemeklerini yiyorlardı ki Scorpius bir soru sordu.

"Bayba evkeklev hamiye olabiliv mi?"Louis gülmeye başlarken Harry onunla aynı anda öksürmeye başlamıştı. Öksürüğünü durdurunca Louis'nin karnına dirseğini vurdu. "Nereden çıktı bu bir tanem?" Scorpius çorbasından bir yudum daha aldıktan sonra konuştu. "Dün Niall aymcam bana ve Diana'ya sizi ayneniz değiy baybalavınız yaptı dedi."Louis tekrardan gülerken Harry Niall'a sövüyordu. "Bu konuları biraz daha büyüdüğünde konuşalım mı?" dedi yutkunarak. Scorpius hızla başını sallayıp yemeğe döndü.

Aradan iki dakika geçtikten sonra tekrar konuştu. "Beynim aynem olmasa da oyuv. Siş bayna yetevsiniz." Harry ve Louis ona gururlu ve mutlu şekilde baktılar. Ona sahip oldukları için çok şanslı olduklarını düşünüyorlardı. Masanın altından el ele tutuştular.

Yemekleri bittiğinde Harry Scorpius'u uyutmuştu ve Louis yatak odasına çıkmıştı. "Niall'a söyle,daha dikkatli olsun bu konularda." Harry içeri girdiğinde Louis üstünü değiştiriyordu. "Ondan özür dilemelisin. Çocuğumuza o bakıyor. Bugün bile ona bırakıp dışarı çıktık." Louis başını sağa sola salladı. "Yüzüm yok." dedi ve yatağına yattı.

"Bahane buluyormuşsun gibi geldi bana."Harry geceliklerini eve geldiğinde giymişti. Bu yüzden direkt yatağa kocasının yanına yattı. "O senin en yakın arkadaşın. Ayrıca bizi o yaptı." Louis gülümsedi. "Biz o olmasa da olurduk." Harry'nin kaşları çatıldı. "Bana bak Louis. Niall'ı seviyorum ve ona böyle davranman hoşuma gitmiyor. O günden beri 100 kez senin adına özür diledim ama sen bir kez bile dilemedin."

Louis gözlerini kaçırıp başını yastığa koydu. "Biliyorum. Ama korkuyorum onu çok üzdüm sonuçta." Harry gülümseyerek onun yanağını okşadı. "Sen sineği bile incitemezsin." Louis ona döndü. Gözleri dolmuştu.

"Bak Louis,evlendiğimizden beri çok değiştin. Eskiden mükemmel biriyken şimdi pislik gibi davranıp üstüne özür dilemiyorsun. Ne oldu? Bir sorun mu var?" Louis'nim gözlerinden bir yaş aktı. "Hayır. Hiçbir şey yok."dedi. Harry onun yanağını öptü.

"Bir şey olmasa ağlamazdın." Louis doğrulup ona sımsıkı sarıldı. "Özür dilerim Harry-Ö-ö-zür dilerim. Bunu istemedim sana yemin ediyorum istemedim." Harry durdu. Louis'nin iyi olmadığını biliyordu ama bu kadarını tahmin etmemişti. O hiç ağlamazdı.

"Harry,ben seni çok seviyorum. Seni incitmemek için her şeyi yaptım. Olmuyor Harry,incinmen gerekiyor. Ben olduğum sürece incineceksin. İstemiyorum. Benden nefret et,konuşma,yüzüme dahi bakma. Ama bunu yapacağım Harry." Harry onun ne dediğini hiç anlamıyordu. Üstelik kafası kıyaktı ve her şeyi bulanık görüyordu.

"Louis 70lik votka içtik. Kafam almıyor dediklerini." Louis ona daha sıkı sarıldı. "Seni incittiğim için özür dilerim,sevgilim."dedi yavaşça ve Harry'nin boynunu öptü. Harry durdu. "Özür dileme bir tanem." dedi. Sadece onu anlamıştı. Louis yatağa geri yattı ve Harry'yi de yatırdı.

"İyi geceler sevgilim. Seni seviyorum." Harry ona doğru sokuldu ve gözlerini kapattı. "İyi geceler Louis. Bende seni seviyorum."

<28

Kısa bölüm oldu çünkü kafanızı yormak istemedim. Bu Louis'nin ortadan kaybolduğu gecenin bir kaç saat öncesi.

lost golden ღ larryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin