5

17 2 0
                                    

Wanneer ik s'morgens wakker word kleed ik me snel aan en ga dan naar de Common room daarzitten Fred en George me al op te wachten wanneer ze doorhebben dat ik er ben besluiten we om naar het ontbijt te gaan wanneer we vertrekken spring ik op Georges rug en hij draagt me naar de great hall. Daar aangekomen ontbijten we rustig zit wat slyterhins te bekogelen met eten. Wanneer we juist de Great Hall wouden verlaten kwamen de postuilen nieuwsgierig keek ik op en ja hoor ik zag narkels mijn uil Luna kwam op deze naam ik zo hem een veel makkelijkere naam gegeven hebben hoor. Nu was ik wel benieuwd van wie deze brief nu eigenlijk was en waarom. Toen ik keek wie de afzender was zag dat ie van men vader was.

Céline

Ik weet zo snel had je waarschijnlijk geen brief van me verwacht ik wil dat je zo snel mogelijk naar huis komt ik wil dat je zo snel mogelijk naar huis komt.

Je hebt het recht op de waarheid.

Groetjes je vader

Ik schrok het klonk behoorlijk serieus ik bedoel zo start hij nooit een brief. Ik rende meteen naar Dumbledore de Twins in verwarring achter latend maar eerlijk wat kon ik zeggen ik wist het zelf niet eens meer. Toen ik aan de tafel van de leeraars was keek Dumbledore me niet vreemd aan, hij nam me apart en sprak dat hij alles al had geregeld met Xenofilus. Ik vroeg hem of hij ook wist at er was gebeurd hij antwoorde me maar dat dat aan Xenofilus was. Ik knikte maar en vroeg hoe ik er naartoe kon. Hij leidde me naar de open haard en vroeg of ik wist wat ik nu moest doen en weer knikte ik. Ik pakte een handje as zei het adres en strooide het neer voor ik het wist stond ik bij men vader thuis. Hij sleurde me uit de haard. Ik zag Luna met tranen in der ogen. Gelijk brak men hart van haar zo te zien, niet wetend dat het ergste nog moest komen.


I am back na een jaar ik denk dat je dat ook wel zal zien in men schrijf stijl persoonlijk vindt ik die echt veranderd. Ik denk dat ik een update schema ga maken dat had ik hiervoor nog niet mijn doel is om elke week minstens 1 keer te updaten dus hopelijk lukt. Hope you like it.

PS it's my birthday finaly 16 Wanneer ik dit post denk ik dat we wel een weekje verder zijn maar ja  

That time where evrything was fineWhere stories live. Discover now