Capitolul 1

335 27 8
                                    

Capitolul 1-Prolog

Han Jisung. Un băiat firav,ce poate fi prostit de oricine. Un băiat cu inimă mare,ce nu se crede mai presus nici față de cei mai mici decât el. Un tip,oarecare. Care luptă pentru ce este al lui. Care luptă pentru visurile sale. Care visează cu ochii deschiși. Un oarecare,tip,blond,cu ochii căprui,scund care dacă cade,se ridică încet și continuă să lupte. Nu e o fire arzătoare,care să înfierbânte pe cineva. Nu suportă să fie într-un loc populat sau nici măcar să fie în centrul atenției. Nu e popular. Nici nu vrea să fie așa. Are hobby-uri neștiute de nimeni. Nici măcar de cel mai bun și singurul său prieten,Lee Minho,care e cu câțiva ani mai mare. Han nu agreează deloc certurile și conflictele. Locurile lui preferate,sunt: Salcia plângătoare de lângă lac, cum preferă blondul să spună acelui loc,și camera sa proprie,din casa prietenului său cel mai bun.

Hwang Hyunjin. Un băiat masiv,și rău. Care renunță rapid. E PlayBoy-ul școlii din care face parte și Han. Un băiat cu inimă de piatră. Un tip blond cu părul lung,înalt,cu ochii negrii. Un om modest,ce se mândrește și se laudă cu corpul său perfect. Un băiat ce se crede superior față de toți. E în echipa de baschet. E popular. Are și el hobby-uri în care pune suflet:cântatul și dansul. Are mulți prieteni,însă unul dintre ei e cel mai bun prieten al său,pe nume Seo Changbin. Locurile sale preferate sunt:Cafeneaua de lângă facultate,și sala de sport a facultății. Adoră să se bage în conflicte. Îi place să se ia de cei slabi și firavi. Adoră să se culce cu oricine apoi să părăsească acea persoană,asta e plăcerea lui.

Dar ce se întâmplă când Hyunijn se îndrăgostește de-a binelea de Han? Când se îndrăgostește cu adevărat de un băiat foarte diferit față de el? Recunoaște singur,sau așteaptă ca cel firav să facă primul pas? Se luptă cu ceilalți băieți populari din alte facultăți pentru cel mic? Prin câte vor trece împreună? Citiți și aflați.

A/N: Această carte a fost dorită de mai multe persoane și așteptată. Cred că e primul ff din anul acesta. Am puține emoții recunosc...

În fiecare zi vor fi publicate cel puțin două capitole...(sper să mă și țin de asta)

Connected Hearts - HyunSung✅Where stories live. Discover now