❄️Mutlu Yıllar❄️

50.2K 1K 219
                                    

Bir özel bölümle tekrar beraberiz canlarım. Bugün 31 Aralık Çarşamba, yarın yepyeni bir yıla gireceğiz ve umarım herkes 2015'de hayallerini gerçekleştirebilir. Bu arada ufak bir röportajım oldu. Beni daha iyi tanımak isteyenler ''kitapkurdu_29'' un sayfasından röportaja ulaşabilir.

180 K olmuşuz aşklarım seviyorum sizi!

İyi okumalar...

Medya:Hope Black

Neşeyle gözlerimi yeni güne açtığımda aşırı derece de mükemmel hissediyordum. Bedenim dün yaşadığımız mükemmel seksin etkisiyle kasılıyordu. Yılbaşı alışverişi için saatlerce gezmiştik bu nedenle Hope erkenden uyumuş bizi pek rahatsız etmemişti. Ee buda bize iyi olmuştu yani. Dün gece saatlerce sevişmiştik. Belimde ki sıcak ellerin sahibine döndüm. Hala uyuyordu. Sarı saçlarını okşadım ve yataktan kalktım. Kısacık bir duş aldım ardından da rahat bir şeyler giydim. Hope'un hala uyuduğuna duacı olarak salonumuza indim. Dün gece süslemiştik ve gerçekten harika görünüyordu.

İlk eğlenceli yılbaşım olacaktı.

Ailemle, arkadaşlarımla huzurlu bir yılbaşı...

Bu gece bizde toplanıyorduk ve çocuk gibi heyecanlıydım. Güzel yemek yapıyordum artık ama daha önce bu kadar şaşalı bir sofra hazırlmamıştım.

Yapabilirdim.

''Günaydın anne.''

Hope uyku mahrurluğu ile gözlerini ovuşturuyordu. Yanağına kocaman bir öpücük kondurdum ve sessizce.

''Baba hala uyuyor. Uyandırmak ister misin?''

Neşeyle kahkha attı ve koşarak merdivenleri tırmanmaya başladı. En sevdiği şeydi babasını uyandırmak. Arkasından yatak odamıza girdiğimde yatağın kenarına atılı vaziyette olan seksi iç çamaşırlamı görünce aniden kızardım ve hızla yatağın altına teptim.

Tanrım!

Hope babasının kucağına çıkmış yüzüne kocaman kocaman öpücükler konduruyordu. Matt kahkaha atarak gözlerini araladı ve Hope'u gıdıklamaya başladı. Kızımın kahkahası odamızda yankılnırken yanların geldim.

''Ne yani anneye yok mu?''

''Ay!''

Hemen üzerime atladı ve beni öpmeye başladı. Gerçekten ben bu tabloya çok alışmıştım. Çok mutluyduk ve fazlasıyla huzurlu. Korkum yoktu aslında. Yani neleri atlatmıştık biz. Kıkırdadım.

''Baba bugün kahvaltıyı sen hazırlar mısın?''
Matt yüzünü buruşturdu.

''Ben pek iyi değilimdir güzelim.''

Hope dudağını büktü. Matt saniyesinde

''Ama deneyebilirim.''

Hope şımarıkça ellerini birbirine çarptı.

''Oley!''

Onu hızla kollarıma aldım.

''Sana bir şey göstereceğiz.''

Salona indiğimizde Hope kocaman bir çığlık attı.

''Anne bu harika.''

Eğildim ve burnuna bir öpücük bıraktım.

''Mutlu Yıllar bebeğim.''

Hope hediye paketlerine koşarken Matt beni kolları arasına aldı ve omzuma bir öpücük bıraktı.

Sadece Zevk İçinWhere stories live. Discover now