Bölüm 43

12K 482 37
                                    

"Sen gerçekten iflah olmaz bir salaksın!" Hakaretle yetinmeyip bir de enseme bir tane geçiren Selin'e baktım ters ters. "Ne bakıyorsun? Yalan mı? Bir hafta oldu hala aramadın çocuğu." Yattığım yatakta sırt üstü dönüp tavana baktım boş boş. O da aramadı ama.

Ağzının içinde ne kadar aptal olduğumla ilgili bir şeyler homurdandı. "Yok ya! Sena teyzemin kızı olamazsın sen! Kızım sen çocuktan kaçıp buraya geldin ya." Yeniden gözlerim dolarken "Korktum!" diye isyan ettim. "Henüz hazır değildim ona aşık olduğumu öğrenmesine tamam mı? Korktum işte!" Yeniden ağlamaya başladığımda bu halime tahammülü yokmuş gibi ayağa kalkıp elini iki kez birbirine çarptı. "Bu kadar ağlamak yeter! Bir haftadır evden bile çıkmadın. Çocukları çağırdım, sahile gidiyoruz." İtiraz etmeme bile fırsat vermeden odadan çıktığında güç bela yerimden kalktım.

***

"Allah aşkına bir gül artık ya!" Tepemde dikilip bana kızan Egemen'e gözlerimi devirdim. "İzin verirsen aşk acısı çekeceğim." Gözlerini devirip yan tarafımdaki kendi havlusunun üstüne uzandı. "Sen zaten sürekli aşk acısı çekiyorsun! Lan yıllardır çocuğu ondan habersiz sevdiğin için seviyordun, şimdi çocuk da sana boş değil hala acı çekiyorsun!" Haklı isyanına karşılık sessiz kaldım.

"Dünya ahiret enişten olduğumu biliyor mu?" Kaşlarımı çattım. "Ne?" Gözlerini devirip alnıma vurdu. "Biz Selin'le ne zaman kavga etsek beni kıskandıracak bir şey yapar ve hep işe yarar. Eğer benim enişten olduğumu bilmiyorsa beraber story atalım." Biraz duraksadı. "Hatta ben geçen akşam senin fotoğrafını çekmiştim ya, onu da ben atayım sen de hikayene ekle."

Aklına gelen dahiyane fikir bana da mantıklı gelmişti. Aslında mantıklı değildi ama Barınsızlıktan ölecektim artık. Gururumdan yazamıyordum da.

***

@gecedenbiri (story)*fotoğraf temsilidir*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@gecedenbiri (story)
*fotoğraf temsilidir*

***

@egemennsadik (story)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@egemennsadik (story)

***

@barinnacar: harbiden yalnız kalmaya ihtiyacın varmış :D

@gecedenbiri: kafamın dağılmasına yardımcı oluyorlar sadece

@barinnacar: ne diyim ki gece

@barinnacar: söyleyeceğim her şeyi önemsiz kıldın

@gecedenbiri: böyle konuşma

@gecedenbiri: ceku nasıl?

@barinnacar: iyi

@barinnacar: göktuğdan aldım

@gecedenbiri: nerde kalıyorsun?

@barinnacar: yeni mi aklına geldim?

@gecedenbiri: neyse

@gecedenbiri: sonra görüşürüz

@barinnacar: görüşürüz

@barinnacar: :D

"Yok ben dayanamayacağım daha fazla." Bir anda yerimden fırlayıp dolabıma yerleştirdiğim birkaç kıyafeti çıkarıp yatağın üstüne attım. "Delirdi bu be!" Selin'in kendi kendine konuşmasına aldırmadan iç çamaşırlarımı da yatağın üstüne çıkardım.

"Teyzemlere ne diyeceksin?" Birkaç saniye duraksayıp Selin'e baktım. "Annem anlayacaktır, babama da uygun bir şekilde anlatır." Gözlerini pörtletip ciddi miyim diye beni inceledi iyice. "Emin misin? Henüz ailene anlatman için erken değil mi?" Kafamı iki yana sallayıp yatağın altındaki küçük valizimi çıkardım. "Hayır." diye mırıldandım.

"Barın'dan vazgeçmeyeceğim, mutlu olacağız Selin. Ha şimdi öğrenmişler ha 1 ay sonra."

Farketmeden | TextingWhere stories live. Discover now