1.Bölüm

6 0 0
                                    

Yıl:1998
Yer:İzmir

İzmir'i bilen bilir hiç ortası olmayan bir şehirdir. Mesela hava ya çok sıcaktır ya da çok soğuk. Yine çok sıcak bir İzmir sabahına uyandım. Çoraplar'ım, şort'um, tişört'üm ve yapışık ikiz'im şapka'm! Hepsi yerdeydi! Toplamayı unutmuştum! Ama vaktim yok bütün bu dağınıklığı toplamak için tüm gün odada kalmam lazım.

Grup 7 ile bugün sabah Melih'lerin evinde buluşacağız diye sözleşmiştik. Grup 7; ben ve arkadaşlarım ile tayfamıza verdiğimiz isim. Okulda ki herkes bizi böyle bilir Grup 7 dediğinizde aklınıza biz geliriz. (Okulda pek iyi tanınmıyoruz ama o çok ayrı bir konu)
A pardon ben kendimi tanıtmayı unutmuşum. Benim adım Ülkü Fem ama siz beni Fem diye bilin olur mu? Eğer olur diyorsanız devam ediyorum.

Odayı toplamadan üzerime tişört, belden bağlamalı ekose ceket ve yırtık kot pantolon geçirip hızlıca çıktım. Kapıda etrafa bakınırken fark ettim saçım darmadağındı! Ama benim gibi umursamaz bir insansanız eğer saçınızı at kuyruğu yapar geçersiniz.Bende kendime yakışanı yaptım. Tabi ki at kuyruğu!

Favori aktivitem yolda yürürken walkman'ime en sevdiğim kaseti takip şarkı dinleyerek gezmek. O ruh halini çok seviyorum. Büyüsü ve hissettirdiği şeyler çok hoşuma gitmiştir hep. Yine o büyünün etkisindeyken Melih'lerin evine bir kaç adım kalmıştı. Yani her zaman ki gibi müzik dinlerken akıp giden zamanı fark etmemiştim...

Walkmen'im ile dinlediğim kaset: Oya-Bora Aşk,ihanet,vs...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 14, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Grup 7Where stories live. Discover now