~09~

9 4 0
                                    

Yeşimden...

Ardacıgım: kim lan bu sana sinemada msj atan.
Siz: anlattım ya daha kaç kere anlatıyım.
Ardacıgım: ayy tamam
Siz: ztn Açi olayı çözdü.
Sinemada bana mesaj atan kişiden bahsediyorduk. Faruk yine bana ulaşmaya çalılıyordu. Ama Açi yine yaptı yapacağını ve adeta bir süper kahraman gibi beni kurtardı.
Ardacıgım: bidaha olmasın. Sende Açelya'ya çok borçlusun
Siz: kızın doğasında var napiyim
Ardacıgım: sevgili değiller dimi hala¿ Berk bana hiç bahsetmedi sadece dün bana "Açi'yi öpecektim. Haberi yoktu. Apar topar gidecekti. Aslında ona sarılmıştım ama devamında öpecektim. Ders çalışacağı için yarım kaldı öpemedim. Söz verdi ama o öpmek için değilde sarılmak için söz vermişti. Ama sözü var sjsjsj. Anladın mı be." Dedi
Siz: hıı Açelya'da bana böyle bişiler demişti. Ama hala sevgili değillermiş blm benim de garibime kaçtı.
Ardacıgım: gitmem lzm yeşo sonra konuşuruz işim var bb
Tabikide görüldü attım ama cevap vermedim. Açiylede uzun zamandır görüşmüyorduk. Buluşsak mı? Sormakta fayda var. Tam ben mesaj yazacaktım ki bir baktım Açelya yazıyor. Bekledim.
Ponçikellam: hiç mesaj atma. Tabii sevgilisiyle yazışıyor. Trip atmicam ama ramak kaldı. Herneyse Asıl konu şu ki: Toprak bana mesaj attı okuldan bir çocuk bendem hoşlanıyormuş fln filan sevgilin var mı dedi. Yok dedim. İyi çocukmuş. Ayhh ben okula gidiyorum. Geleceksen gel

Aaaa okul doğru ya arda da okula gitcekti. Ama daha 30dk var. Evim de yakın ohoo
Siz: alıştık artık be Açi yolda geçen seni seviyor where is the adalet 👩🏻‍⚖️ sen git okula ben de gelirim.
Ponçikellam: hıhııı bb belki gidip çocukla konusurum
Siz: saçmalama ya çıkma teklifi ederse ne diceksin
Ponçikellam: sanmam
Açiyle yazışmalarımızın ss aldım ve Berk'e attım.
Berk: ne? Tm saol Yeşim ben okula gidiyorum
Siz: tm bende geliyorum
Dedim ve kapattım. Hazırlandım. Çantamı aldım annem kahvaltı hazırladı. Evden çıktım. 5 dakikalık mesafem vardı. O da zaten düşüncelerimle yüzleşirken zaman hızla geçiyordu. Açelya çok dakikti onun da evi okula çok yakındı o kesin okuldadır.

&
Açelya'dan...
Okula geldiğimde sınıfta kimse yoktu. Okulun son günleriydi 4 gün sonra okul kapanacaktı. Ya Toprak'ın bahsettiği çocuk gelmezse. Tamam tamam pozitif düşünelim. Ben Berk'ten hoşlanıyorum evet bu kesin sevgili değiliz. Zaten o çocuklada sevgili olacak değilim daha tanımıyorum. Ama tanışmakta fayda var. Ama neden ben gidiyorum ki o beni seviyorsa o gelsin. Aklım karışıktı orta sırada en öne çantamı koydum. Yeşim gelmeden durumu halletmeliyim. Ortada aslında bir durum yok ama işte ben de ekşın arıyorum diyebiliriz. Telefonumu yanıma almıştım fakat sessizdeydi. İnstagramını bulacaktım. İnstagramı çok kullanmıyorum çünkü her gün neredeyse 6-7 kişi bana mesaj isteği atıyor. Ve hiçbiri de kız değil.
İnstagramı açtım şaşırmadım çünkü yine bildirim gelmişti. Mesajlarıma bakmıyordum alışmıştım. Ama neden alışmışsam ben bu çocukla uğraşıyorum sırf Toprak dedi diye mi? 6. Hislerim inanılmaz güçlüydü. Bunda da var bişeyler kesin. Hailley isimli kullanıcı mesaj atmış ve on binlercesi ama gözüme çarpan oydu. Hemen girdim.
Hailley: Açelya seni demin okula girerken gördüm konuşabilir miyiz?
Ben: kimsin?
Hailley; kantindeyim
kim olduğunu bilmiyorum hesabı gizli profili siyahımsı bişeyler. Korkmuyordum. Hemen gittim. Masada oturan bir çocuk vardı. Göz göze geldi gülümsedi. Çok hoş. Hayır Açelya senin hoşlandığın bir çocuk var olmaz sakın. Eliyle gel işareti yaptı. Yakından bakınca... düştüm tek kelimeyle düştüm. Ben neden daha önce fark etmedim. Ama sevgilisi vardır. Yanına oturdum. "Bekle beni." Dedi ve yerinden kalktı kantine girdi. Geldiğinde elinde 2 tane çay vardı. Ayağa kalktığında farkettim ki boyu uzundu. "Al bakalım." "Teşekkür ederim de gerek yoktu." "Önemli değil." Ne dicekti gerçekten çok merak ediyorum ama soramıyordum. Bir yandan çayımı yudumlarken bir yandan da okulun içine süzülen güneş ışınlarını seyrediyordum. Sanırım o'da beni izliyordu. İsmini de soramıyordum. Bir anki cesaretimle "ismin ne?" "Emre" tipine uyuyordu. Yakışıklı güzel uzun boylu falan. "Sevgilin var mı?" İşte bunu sormamalıydın be Emre ne dicem şimdi ben ya var desem olmaz yok desem hiç olmaz. Yalan söylemek de bana yakışmaz. "Hayır yok." "Şaşırdım, o zaman hoşlandığın biri vardır?" Birnevi beni tanımaya çalışıyor be dicem yine kararsız kaldım. "Varsa ne yapacaksın?" Tanıdık gelen bir ses bunu söylemişti. Arkamı döndüm. Berk? Bizi mi dinliyordu "sadece konuşuyorduk Berk." Kibar davranıyordu Emre "Tamam konuşman bittiyse gidebilirsin." emre belli ki uzatmak istemiyordu kalktı ve bana 'görüşürüz' diyerek sınıfına doğru gitti. "Ben halledemiyor muyum ne gerek vardı?" Dedim. "Bilmem canım istedi. Sende adranelin arama." Hımm. "Mesaj atmış beni çağırmış. Hem sanane biz sevgili değiliz ki." Sessizce konuşuyorduk. Kimse duyamazdı ama sinirliydik. Kolumdan tuttu ve beni bahçeye çıkardı. Çok sesini yükseltmeden "sevgili olmayabiliriz ama arkadaşız. Hem şimdi sevgili değiliz demek hiç olmicaz anlamına da gelmiyor Açelya." Gözlerimi kaçırdım ve yere baktım. "Sen Emre'yi nereden tanıyorsun?" Dedim konuyu değiştirmek için "Eskiden en yakın arkadaştık. Arda ben ve Emre gruptuk. Ama hoşlandığım kişiden hoşlanmaya başladığı için aramız bozuldu." İnanamıyordum. "Peki kimdi bu kız da aranız bozuldu?" Sorumun cevabını çok merak ediyordum. "Sen." Upss işte şimdi ne yapacaktım. Yeşim okulun bahçesine doğru koşmaya çalışıyordu. Yeşime doğru baktım. Berk de arkasını döndü baktı. "Yetiştim mi?" Dedi nefes nefeseyken. "Hayır maalesef yetişemedin." Ses Berk'ten çıkmıştı. "Hıı tamam yetişiyim derken ölüyordum da neyse ya bir dahakine artık ben çantamı bırakmaya gidiyorum görüşürüz." Bizde Berk ile aynı anda "görüşürüz." Dedik. Berk sinirliydi sanırım biraz küs duracaktık. Ve bende uslu durmayacak ekşın arayacaktım okulun kapanmasına şurada 4 gün kalmış oturayım mı boş boş? Kesinlikle hayır. Berk de yanımdan geçerek okula girdi. Aklımdan bütün planları yapmıştım. Emre'nin ayağına ben değil o benim ayağıma gelecekti. Sadece arkadaş olucaz daha ne yapabilir ki

TeSaDüFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin