01

27 8 2
                                    

Alarmımın sesiyle kalktım, alarmı kapatıp banyonun yolunu tuttum. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra odama geçtim. Okulu seviyordum arkadaşlarımı da çok seviyordum. Okul kıyafetlerimi sandalyemin üzerine koyduğumda annemin alarmının çaldığını duydum. Kahvaltı hazırlayacağı için erkenden kalkıyor.
  
     Altıma İspanyol paça siyah pantolon, üstüme siyah uzun kollunun üzerine okul kıyafetimi giydim. Saçımı salık bırakıp küçük bir tutamını arkada bağladım. Annem kahvaltıyı hazırlamış ve "Açelyaaa kahvaltın hazır" koşarak mutfağa gittim.

   Kahvaltım bitikten sonra babamın alarmı çaldı. Babam da işe gidecekti ve giderken beni okula bırakacaktı.

      "Harçlığını aldın" kafa salladım "Anahtarın yanında" annem her sabah aynı şeyi soruyordu "Suyun var".
"Evet anneğğ" ayakkabımı giymeye çalışırken annem herşeyi soruyordu.

      Sınıfa girdiğimde Yeşim sırada oturuyordu. Yeşim mi?. En yakın arkadaşım. "Günaydın canım arkadaşım" dedim çantamı sıraya koyarken. "Günaydın" yine uyanmamıştı içimden bi ses al suyu başından aşağıya dök diyordu ama sonra trip çekemem diye yine vazgeçmiştim.

     Önümüzde Toprak oturuyordu daha sıra arkadaşı gelmemişti. Başını sıraya yaslamış gözleri kapalı yatıyordu. Bi ben mi enerjiğim ya.

     İlk dersimiz fendi. Ders eğlenceli fakat hoca hiç eğlenceli değildi. Ders bittiğinde Yeşim'in uykusu açılmış enerji depolamıştı. Zil çaldığında bir topluluk koridorun sonuna doğru yürüyordu.
   Kavga mı?

   Vote atmayı unutmayın 😘

TeSaDüFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin