VEDA

466 17 7
                                    

Öncelikle bunu yayınlayacağımı söyleyip yayınlamadığım için özür dilerim, çok içime sinmemişti. Ama hala okuyan kişileri görünce atmak istedim.

Nerden başlasam ki?

Sonradan aramıza katılan diğer herkese ve başından beri bu hikayeyi destekleyen herkese çok teşekkür ederim her yorum, her oy, her listeye eklenme beni çok mutlu etti.

Başladığımda her bölüm maksimum 3 okunma falan alıyordu. Nereden nereye...

Bana bu zamana kadar yorumlarıyla ve oylarıyla destek olan herkese minnetarım. Hepinizi çok çok çok seviyorum ve özleyeceğim.

Kitabı yazım kurallarına dikkat ederek veya başka birşeylere uygun yazmadım. Profesyonel yazar değilim sonuçta? Evet içinde küfür var ama rahatsız edecek kadar fazla olduğunu düşünmüyorum.

Bu kitabı içimden nasıl geldiyse öyle yazdım. Açıkçası, tamda istediğim gibi bir kitap oldu.

Ilk önce kitabın adından başlayalım. Kitabın adının farklı olmasını istemiştim daha dikkat çekecek bir isim. Halam Bodrum'da yaşadığı için oraya gider ve sürekli Mandalinalı Soda içerdim. Oradan esinlendim diyebilirim.

Kitabın bölümleri neden almanca ve neden arada almanca kelimeler var? Çünkü almanca çok güzel bir dil ve almancayı tamamen bilmesem de biliyorum. Yani bu kitaba yazdığımdan fazlasını. Çünkü liseye giden herkes bunları bilir. Ben fazlasını biliyordum ama kullanmak istemedim.

Kitabı şuan final yapmamın sebebi bir 5 bölüm daha uzatmayı düşünüyordum bu yüzden yaklaşık 15 bölüm yazıp sildim ve hiçbiri içime sinmedi. Sıkıcı geldi. Final yapıp tadında bırakmak istedim.

Açıkçası bu bölümü yazarken gözlerimin dolmasına bile şaşırdım. Dolunay gibi odun bi insan böyle olunca şaşırıyor tabii. Demek ki kitaba çok değer veriyormuşum. Tabiki destek olan sizlere de.

Bi de karakterlerden bahsetmek istiyorum. Kitabın ana karakterleri ne kadar Mısra ve Atakan olsa da aklıma en çok yatan onlar değildi.

Yani tabiki Mısra ve Atakanaşırı shipliyorum onlarda aklıma oldukça yattı ama bunlar tam aklımdaki kişiler dediğim karakterleri yazayım size.

Hatta bir sıralama yapayım, en çok aklıma yatanlar diye.

1. Bade, 2. Berk, 3. Dolunay, 4. Atakan, 5. Mısra, 6. Batu, 7. Sinan, 8. Doruk

Bade diyince direk 59.bölüme koyduğum kadın geliyor ve gençte olduğu için aşırı uyduğunu düşünüyorum.

Doruk'u düşünerek hikayeyi yazabiliyorum ama aklımda her zaman koyduğum kişi olmuyor.

Ne kadar çok araştırdım bir bilseniz... Doruk'a uygun bir karakter yok, yada ben bulamıyorum. Ama en yakını koyduğum kişiydi.

Mandalinalı Sodam 🍊 | Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin