27. Bölüm

2.6K 184 82
                                    

Bölüm Şarkısı: Mero - Auf Dem Weg

İyi Okumalar

---------------------------

Arya'dan

Yeni bir iğrenç güne daha merhaba. Başımda ki ağrı yetmiyormuş gibi bir de karnım ağrıyor. Regl olmuş olabilirsin. Hakikaten lan. Telefondan bakayım bir tarihe. Aptal dün telefonunu fırlattın ya. Olum o değilde gitti güzelim İphone. Boğazım kuruduğu için masanın üzerinde duran sürahiye baktım. Yanında duran telefonu görmemle kaşlarım çatıldı. Üstünde de bir not kağıdı vardı. Not kağıdına uzanıp okudum sessizce"Kendine dikkat et. Kızım telefonu niye kırıyorsun git başka eşya kır be." ve altında Eren yazıyordu. Bu çemkirmesine karşılık yüzümde bir gülümseme oldu. Telefonu elime alacakken çalmasıyla yüzümü buruşturdum. Ne kadar cırtlak bir telefon melodisi. Hemen Mero yapmalıyım. Ve sanırım hattım buna takılmıştı. Kim olduğuna bakmadan aramayı cevaplayıp kulağıma götürdüm.

Ar: Alo?
Em: Arya nasılsın?
Ar: Emirhan Abi sen misin?
Em: Abi demene gerek yok.
Ar: Emirhan sen misin?

Karşıdan gelen gülme sesiyle ben de güldüm. Emirhan şu ınstagram da ki adı @e.m_428 olan yakışıklı çocuğumuz. O gülerken yataktan kalktım ve çarşafa baktım. Regl olmuştum. Sıkıntıyla dudağımı ısırdım.

Em: 1-2 saat sonra yanına geleceğiz.
Ar: Kim kim?
Em: Bizim ekip işte. Birde iki abimiz. Volkan abi ve Taylan Abi.
Ar: Siz gelin ama Enes'ler gelmesin.
Em: Neden?
Ar: Dün du-.
Em: Tamam fakat onun bir açıklaması var. Enes'in babası biraz rahatsızlanmış o yüzden.
Ar: Neden söylemediler?
Em: Üzülmeni istememişlerdir.
Ar: Her neyse tamam gelin.
Em: Bir şey istiyor musun? Gelirken.
Ar: Gelmezken almaz mısınız?
Em: Başının üzerine düşerek mi kalktın?
Ar: Evet istiyorum.
Em: Söyle.
Ar: Ensar Abim yanında mı?
Em: Evet yanımda.
Ar: Ona verir misin? Ondan isteyeceğim.
Em: Kızım benden istesene.
Ar: Emirhan veriyor musun ben mi onu arayayım?
Em: Tamam veriyorum.

"Abi Arya seninle konuşmak istiyor." dedi Emirhan.

Ens: Ne oldu güzelim?
Ar: Abi şey isticem senden.
Ens: Tamam alırım ben aynısından değil mi?
Ar: Evet Abi teşekkür ederim.
Ens: Rica ederim.
Ar: Çabuk gelin ve diğerlerine söyleme.
Ens: Tamam. Görüşürüz.
Ar: Görüşürüz.

Telefonu kapattıktan sonra çarşafa baktım. Ne yapacaktım şimdi?
Odanın kapısının tıklatılması ile yerimde sıçradım ve ısırdığım dudağım fazla şiddetle ısırdığım için patladı. Niye bu kadar korktun. Bilmiyorum. Çarşafın üzerine oturdum ve o bölgeyi kapattım. Zaten üstüm kirlenmişti. İçeri giren yardımcı kadına baktım. Bu abla Türk idi."Abla senden bir şey rica edeceğim." dedim. Sabah kahvaltımı masanın üzerine bıraktı ve bana bakıp gülümsedi"Söyle kızım." dedi. Yataktan kalktım ve ona çarşafta ki kan olan bölgeyi gösterdim. Çarşafa baktı ve daha çok gülümsedi "Merak etme kızım. Sererim yeni bir çarşaf." dedi."Teşekkür ederim abla. Fakat birazdan değiştirsen olur mu?" dedim."Neden ki kızım?" dedi abla."Abimler gelecek 1-2 saat sonra. Onlar bana ped getirecek öyle değiştirirsin şimdi oturacağım falan ya yine kirlenmesin." dedim."Abinler şu dün gelen çocuklar mı?" dedi. Başımı salladım."Çok kardeşsiniz. Benim bir kızım var 20 yaşında. Yanlarında Mero diye bir çocuğu görmüş. Ona da hayranmış geldiklerinde kızımı da çağırsam bir fotoğraf çektirseler olur mu?" dedi. Ne kadar kıskansam da"Tabii abla olur gelsin. Yalnız onlar benim gerçek abim değil. Türkiye de 4 tane abim var. Dört Belam anlayacağın." dedim. O da güldü ve
"Ben yeni çarşafları sereyim sana bir tane getireyim ped öyle ayakta durma kızım." dedi. Bende kafamı salladım. O odadan çıkarken telefonu elime alıp Enes'e mesaj attım"Baban için geçmiş olsun. Bu arada 20 yaşında bir hayranın var burada seninle fotoğraf çektirmek istiyormuş." yazdım. Bu nasıl trip şeklidir yarabbi.

Dört BelaWhere stories live. Discover now