~Trădată de cea mai bună prietenă~

493 10 1
                                    

Era chiar Ruxandra,cea mai buna prietena a mea din orasul din care ma mutasem. Inainte sa iasa pe usa, am prins o de mana sin am tras o in asa fel incat sa stea in fata mea.

Eu:Tu...Ruxandra!?De ce esti aici?De cand esti aici?Cum ai veni

R:Lasa ma sa- ti explic...Am venit aici pentru tine, m am intalnit cu mama ta si mi a dat adresa unde locuiti, si am venit aici..Si cum nu erai acasa, am zis sa te astept inauntru,apoi...

Eu:Apoi?

R:Apoi, eu am inceput sa ma plimb prin bucataria voastra si am vazut pe cineva coborand si m am panicat,am mers apoi in sufragerie si m am asezat pe canapea sperand sa nu ma fi vazut nimmeni..

Eu:Si ?!

R::Si fratele tau m a vazut si a venit catre mine si a inceput sa se dea la mine..

A:Minti! Nu m am dat la ti...

Eu:Alex,taci!Ruxandra, spune mai repede ce s a intamplat pana nu ma enervez mai tare!

R:O-Ok...spune mai mult balbaindu-se,apoi a venit si s a asezat langa mine pe scaun in bucatarie..

Eu:Stai, ai zis ca ai mers in sufragerie cand l ai vazut..

R:Mmmda..apoi m a luat pe sus si m a pus pe sca..

Eu:Am inteles!Ruxandra poti sa pleci si sa nu te mai intorci aici vreodata sau sa ma mai cauti vreodata, esti cea mai rea si egoista persoana..

R:Imi pare rau,poti sa ti explic..

Eu:Am auzit destul! Acum pleaca odata pana nu..

R:Pana nu, ce? Of,Andra..Mai lasa ma cu amenintarile tale de 2 bani, ai dreptate ar trebui sa plec, nu te am placut si nici nu o sa te plac vreodata, stateam cu tine doar sa nu ma plictisesc si sa pot scapa de parintii mei, a fost iih

Eu:Cum adica?

R:Ai fost si esti in continuare plicrisitoare, sti cat de greu mi-a fost sa te suport?Te plangeai mereu ca nimeni nu te iubeste. Pai sti de ce? Pentru ca esti o urata care si a pierdut tatal si nu o sa si gaseasca niciodata pe cineva care sa o iubeasca cu adevarat, o sa mori singura si plina de durere!Si daca vreodata o sa ti gasesti pe cineva, ceea ce nu cred, sa sti ca nu o sa te iubeasca niciodata cu adevarat! Esti o fata de bani gata cu nasul pe sus si plina de tine! Imi pare atat de rau ca mi am pierdut atata timp suportandu te pe tine si fitele tale!

Cand am auzit acele cuvinte,pur si simplu inima mea a murit. Ochii erau plini de lacrimile care incepeau sa si faca aparitia pe fața mea.In acel moment cineva a sunat la usa. Cu ochii in lacrimi am mers sa vad cine este. M am sters la ochi si am incercat sa par cat mai naturala.Am deschis usa pentru avedea cine este.In acel moment picioarele mele au cedat. Totul in fata mea se intunecase si eu lesinasem. Era sa cad pe jos, dar m a prins..


Va continua...




Buna,scuze ca nu am mai postat dar am avut multa treaba si nu am avut timp. Promit ca incerc sa posez cate un capitol pe zi sau unul la 2 zile. Va pupacesc si scuze pentru greselile gramaticale🥰😘😍😊

Îndrăgostită de fratele vitreg💖Where stories live. Discover now