SHINIGAMI&PRIESTESS | manip.

160 31 4
                                    

╔═══════════════╗
⬙ STONE COLD ⬙
╚═══════════════╝

❝YOU CAN BREAK MY SOUL, TAKE MY LIFE AWAY, BEAT ME, HURT ME, KILL ME - BUT FOR THE LOVE OF GOD, DON'T YOU DARE TOUCH HER.❞

vím, vím

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

vím, vím. měla bych pracovat na objednávkách - a už mám jednu rozpracovanou - ale blíží se mi jeden větší projekt a chtěla bych tohle zveřejnit předtím, než zveřejním ten. 

takže: už je to dlouho, co jsem chtěla zkusit nějakou větší ilustraci, ale protože se všechno poslední době u mě točí kolem I'm villainous, chtěla jsem dát dohromady ještě něco jiného. a jelikož teď pracuji na svém dalším originálním příběhu "Dotek noci/Touch of the night" (16/32 kapitol) rozhodla jsem se splechtit něco k němu. 

příběh by měl být silně inspirovaný japonskou kulturou/mytologií (jak už jste asi pochopili) a vypráví o souboji mezi kněžkou bohyně Kitsune a Shinigamim - bohem smrti, který trpí neukojitelným hladem po lidských duších. [celá mytologie je ještě složitější a komplexnější, ale to je příběh na jindy.] na pravé straně tedy máte všechno-jen-ne-svatou kněžku Karmu a na levé Shinigamiho Khaena. a upřímně miluji, jak mi celá kultura dovolila pohrát si s líčení jich obou. 

co se týče písma: nebudu lhát, použila jsem google překladač a pak to kontrolovala podle vlastních zápisků, ale pravda je, že v japonštině jsem teprve na začátku, takže pokud jsem nevědomky napsala blbost, omlouvám se. 

a konečně se začínám orientovat v novém photoshopu! otázka jestli se mi potom bude chtít odejít...

⬙⬙⬙

⬙⬙⬙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝐒𝐓𝐎𝐍𝐄 𝐂𝐎𝐋𝐃 [graphic portfolio]Where stories live. Discover now