SINS OF AN ANGEL | ano, zase.

219 29 1
                                    

╔═══════════════╗
⬙ STONE COLD ⬙
╚═══════════════╝

I WILL ALWAYS WAIT FOR YOU, WHERE THE FALLING STARS LIVE.

ano, ano já vím - už zase nový cover pro sins of an angel, ale vyslyšte mě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ano, ano já vím - už zase nový cover pro sins of an angel, ale vyslyšte mě. jde o to, že už jsem dlouho potřebovala změnit svůj faceclaim pro aethelu. ještě donedávna jejím faceclaimem totiž byla Amber Heard a použila jsem ji jako herečku pro Aethelu v době, kdy jsem ještě neznala celý její příběh rozvodu s Johnny Deppedem. nyní už ho znám a řeknu vám... amber heard je monstrum. 

pokud chcete, můžete si vyhledat celou tu kauzu, ale ve zkratce jde o to, že během hnutí METOO spoustu hereček vyšlo ven na světlo se svými zkušenostmi se sexuálním zneužívání. Díky tomu bylo odhaleno mnoho zkorumpovaných členů hollywoodu, ale objevily se i ty herečky, které zneužili své postavení k falešnému obvinění svých kolegů.

a Amber Heard byla jednou z těchto hereček. nařkla svého tehdejší manžela Johnny Deepa z domácího násilí a prakticky mu tím zničila kariéru. jen proto aby se později na internetu objevily nahrávky, ve kterých ona je v tomto vztahu agresorem. svého manžela fyzicky a psychicky týrala a prošlo jí to jen protože je žena. 

což je příšerné. 

a já tedy - i když na tom asi příliš nezáleží už odmítám Amber Heard kdy znovu použít ve svých příbězích nebo grafice. je to prostě proti mému přesvědčení. 

zpátky ale k obálce. JÁ VÍM, že ty vlasy nejsou dokonalé, ale já jsem si na nich doslova zlomila svoji grafickou tužku a lepší už to nebude. přesto doufám, že se vám líbí. 

⬙⬙⬙

⬙⬙⬙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝐒𝐓𝐎𝐍𝐄 𝐂𝐎𝐋𝐃 [graphic portfolio]Where stories live. Discover now