pravidla. | jak to funguje [ open ]

1.5K 61 128
                                    

Krásný den přeji! Vítám vás u svého grafického portfolia! Naleznete zde ukázku veškeré mé grafiky od manipů, po covery nebo dokonce i časopis. Některé z těch prací jsou pro mě, jiné jsem vytvořila na požádání. Celou sbírku naleznete také na mém instagramu [ odkaz v popisku ], nebo na mé webové stránce [ odkaz také v popisku ]. Vřele doufám, že se vám mé práce budou líbit a pokud byste o mé služby sami stáli, více informací naleznete níže. :)

𝐎 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐑𝐂𝐄[ zbytečné kecy o mě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




𝐎 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐑𝐂𝐄
[ zbytečné kecy o mě. xd ]

grafice se věnuji asi od roku 2016, kdy jsem si poprvé stáhla photoshop. už předtím jsem se pokoušela o grafiku v picmonkey [ dokud ji nezmonizovali ] a pokusila se o něco i v gimpu [ program, který nesnáším celým svým srdcem ] během několika dalších let jsem měla několik pokusů o grafické portfolio, ale nikdy jsem si ho nebyla schopna udržet dost dlouho, takže jsem si obálky dělala jen tak pro sebe.

asi v roce 2018 jsem se přidala k OSNW - wattpadové pomáhací skupině, kde jsem původně měla působit jako recenzent, ale nakonec raději zkusila své štěstí v grafice. bohužel skupina už dnes aktivní není.

můj první úspěšný grafický obchod jsem si otevřela až o něco později a už ho od té doby nesmazala. :) v minulém roce se mi úspěšně podařilo prodat obálku profesionálně, najdete mě na webech jako thebookcoverdesigner, nebo thebookcovershop a nově i 99designs. v tuto chvíli pracuji jako brand design director ve ATLA fanzinu ELEMENTS. ve své grafice ráda kombinuji množství rozličných programů jako photoshop/procreate/indesign/ilustrator/dimensions nebo i třeba artbreeder.


𝐏𝐑𝐀𝐕𝐈𝐃𝐋𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐎𝐁𝐉𝐄𝐃𝐍𝐀𝐍𝐈

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




𝐏𝐑𝐀𝐕𝐈𝐃𝐋𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐎𝐁𝐉𝐄𝐃𝐍𝐀𝐍𝐈

pravidlo první.
nedělám covery na youtubery. není to tak, že bych měla cokoliv proti tomuto žánru, ale jednoduše a prostě na ně není tolik dobrých obrázků, což dělá tvorbu obálky skutečně složitou. kromě toho jsem otevřená všem fandomům.

𝐒𝐓𝐎𝐍𝐄 𝐂𝐎𝐋𝐃 [graphic portfolio]Where stories live. Discover now