👑Κεφάλαιο 34👑

194 15 90
                                    

Ποιος είναι ο σκοπός του ανθρώπου στην Γη; Να δημιουργήσει, να κάνει οικογένεια, να αποδείξει τον λόγο ύπαρξης του;

Για εμένα αυτό που ήθελα πάντα είναι μια οικογένεια με έναν χαρισματικό και καλό άντρα και πολλά πολλά παιδιά. Τι απαίσιο να μαθαίνεις ότι ίσως να μην καταφέρεις να τα αποκτήσεις εξαιτίας κάποιου;

Εχθές το βράδυ ο Χένρι έμεινε ξάγρυπνος δίπλα μου. Δεν είχα όρεξη να κοιμηθώ, έτσι περάσαμε όλο το βράδυ συζητώντας. Κάποια στιγμή η κουβέντα μας έφτασε στο τι μου συνέβει και ποιες ήταν οι επιπτώσεις της επίθεσης. Έκλαψα, δεν μπορώ να το αρνηθώ, ένιωσα φρικτά σαν να καταστρέφετε ο χάρτινος πύργος της ψυχής μου, που τόσα χρόνια έφτιαχνα. Σαν να χάνω ένα κομμάτι μου.

"Έλα προσπάθησε να το ξεπεράσεις. Θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον, θα το δεις!"προσπαθούσε να με καθησυχάσει ο Χένρι τρίβωντας μου στοργικά το χέρι.

Αφού ούτε εκείνος το πιστεύει, γιατί προσπαθεί να με κάνει να νιώσω καλύτερα;

"Είχα μια ζωή μέσα μου και την έχασα χωρίς καν να το καταλάβω. Πως θες να είμαι;"απάντησα το αυτονόητο.

Είμαι ανίκανη. Ούτε που μπορώ να φανταστώ πως θα ήμουν αν είχα καταφέρει να την γεννήσω. Δεν θα ήμουν καλή μητέρα. Ποια μάνα δεν καταλαβαίνει το σπλάχνο της μέσα της;

"Δεν ήταν παρά μόνο μερικών ημερών. Δεν είχε προλάβει να δεθείς μαζί του. Σκέψου πως θα ήταν αν ήταν περισσότερο μέσα σου. Ίσως να έχανα και εσένα αν είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα."

Τράβηξα τα χέρια μου από τα δικά του.

"Πώς μπορείς να είσαι τόσο αναίσθητος; Μιλάμε για το παιδί μας! Για το παιδί που θα μας άλλαζε την ζωή! Δεν γίνετε να μην αισθάνεσαι τίποτα!"

"Φυσικά και αισθάνομαι! Αισθάνομαι το ίδιο απαίσια με εσένα γιατί αυτό το παιδί, εκτός από κομμάτι μου, ήταν και ένας τρόπος να απαλλαγούμε από τον πατέρα μου! Όμως κάποιος από τους δύο μας πρέπει να παραμείνει δυνατός! Δεν γίνετε να το αφήσουμε να μας καταβάλει. Αλέξα... Για εμένα σημασία έχει ότι είσαι καλά. Και αν με ρωτάς προτιμώ χίλιες φορές εσένα πάρα ένα αγέννητο παιδί που δεν είχα προλάβει να γνωρίσω, όσο εγωιστικό και αν σου ακούγετε!"

Δεν μίλησα. Τι να του έλεγα; Αντέδρασα υπερβολικά. Αυτός έχει ένα σωρό προβλήματα να αντιμετωπίσει και δεν θέλω ένα από αυτά να είμαι εγώ. Πρέπει να προχωρήσω και να βρω έναν τρόπο να αλλάξω την κατάσταση μου όσο δύσκολο και να είναι.

How To Be A Princess #scifi2020Место, где живут истории. Откройте их для себя