👑Κεφάλαιο 6👑

356 33 109
                                    

Previously on HTBAP:

Γνωριμία με το μαναρακι... Εμ τον πρίγκιπα Χένρι.

Έχει κόρη η μαντάμ Κατερίνα;;;!!!

•Η Αλέξα μας ερωτευμένη ♡_♡

This time
.
.
.
.

"Καλημέρα πριγκίπισσα!"άκουσα μια φωνή να λέει, όμως ήμουν ακόμα από ύπνο και δεν την αναγνώρισα.

Ο ήχος από τις κουρτίνες να ανοίγουν και το φως να μπαίνει απότομα μέσα, με έκανε να κουκουλωθώ μουγκρίζοντας σαν αγελάδα.

"Ελάτε, ελάτε πριγκίπισσα δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας!"είπε χτυπώντας παλαμάκια ο κύριος Ντε Λούκα, κάνοντας με να μουγκρίσω ακόμα πιο δυνατά.

Έλεος, δεν μπορεί να κοιμηθεί κανείς σε αυτό το παλάτι;

"Γιατί τι έγινε;"ρώτησα μισό κοιμισμένη και έπειτα τεντώθηκα.

"Ο πρίγκιπας Χένρι σας περιμένει στους στάβλους, έχετε το πρώτο σας μάθημα με την κόρη μου, Κορίν και τέλος υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία πρέπει να ενημερωθείτε πριν αρχίσετε την διακυβέρνησή σας."

Μετά τα δύο πρώτα, κάθε ίχνος ύπνου είχε κάνει φτερά από πάνω μου. Ώστε ο κύριος Ντε Λούκα και η μαντάμ Κατερίνα είναι παντρεμένοι; Μα είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους! Αυτός είναι γλυκός και αστείος, ενώ αυτή ψυχρή και στρίγγλα! Να σε ποιόν έμοιασε η Κορίν!

Επίσης, ο πρίγκιπας με περιμένει στους στάβλους;! Αυτό είναι κάτι που δεν περίμενα καθόλου! Λες να του άρεσα; Τι στο καλό πρέπει να φορέσω τώρα; Να βαφτώ ή θα του αρέσω και έτσι; Τόσες ερωτήσεις, τόσο λίγος χρόνος!

Με την βοήθεια του Ντε Λούκα, κατάφερα να διαλέξω ένα εντυπωσιακό και παράλληλα άνετο συνολάκι, κατάλληλο για ιππασία. Έξω από το δωμάτιο με περίμενε η μόνιμος poker face μαντάμ Κατερίνα, η οποία θα με οδηγούσε στους στάβλους.

"Δεν θα μουτρώνεις, δεν θα καμπουριάζεις, δεν θα μιλάς πάρα πολύ, βασικά καλύτερα να μην μιλάς καθόλου μιας και δεν θα είναι καποιος εκεί για να γλυτώσει τυχόν ανεπιθύμητα λόγια, δεν θα χαλάσεις σε καμία περίπτωση τα ρούχα σου και τέλος θα προσπαθείς να είσαι όσο περισσότερο σοβαρή μπορείς! Με κατάλαβες ή να τα ξαναπώ;"έλεγε περπατώντας και εγώ έγνεψα θετικά τρομαγμένη.

Τι στο καλό, για μια απλή βόλτα με τον πρίγκιπα θα πάω, γιατί το κάνει τόσο μεγάλο θέμα;

How To Be A Princess #scifi2020Where stories live. Discover now