7.

28 4 9
                                    

              8 ay sonra;

            Madison'ın ağzından:

Normalde bir kaç haftaya düğünümüz yapılacaktı ama kişisel sebepler yüzünden 8 ay sonra ancak bugün evlenebilecektik. Thanks God.
Tabiiki bir tarafınızı satsanızda alamayacağınız kadar pahalı bir gelinlik tercih ettim 1 kere evleniyorum sonuçta?? 

Düğüne son 1.5 saat kalmıştı bizde son hazırlıkları yapıyorduk, gerçi onlar yapıyordu. Oldu olacak bir de gelinken iş mi yapacaktım asla. Bir ben bir de Bella asla işlere elimizi sürmüyorduk çünkü Bella'nın karnı burnundaydı. Kendisi doğurmasına daha 20 gün olduğunu söylüyordu ama ıh dese doğuracak gibiydi. Ha herkesin aklındaki soruyu cevaplayayım onlar evlendiler 10 ay önce ama çok basitti. Şahsen ben millete şov yapmadan assla evlenemezdim.

Kızlar yavaş yavaş düğün alanına giderken ben aynada kendime bakıyordum çok heycanlıydım. Uğursuzluk getirmesin diye Benjamin ile 1 gündür hiç bir araya gelmemiştik. Bir kaç dakika sonra hazırlığım bitti ve babamın gelip beni almasını bekledim.
                 
                 Kylie'nin ağzından;
Düğün alanına geldiğimizde nedime olduğumuz için kürsünün yanında bekliyorduk. Karşı taraftada Benjamin'in sağdıçları bekliyordu. Daha henüz kimse gelmediği için rahat takılıyorduk. Abel yine takımının içinde kışkırtıcı duruyordu. Neyse bu meseleyi düğünden sonra hallederdik.
Sylvia Calum'un kravatını düzeltiyordu. O sıra Charlie koşturarak yanıma geldi ve düğün pastasının yenmiş  olduğunu söyledi, sıçtığımızı hissettim çünkü Madison kesinlikle bir eksik olduğunu duyarsa evlenmeyi reddederdi. Koşarak yemek bölümüne gittik. Tam o sırada Liz ve Bella mutfaktan çıkıyordu. Tamam, Bella'yı hoş görebilirdik bir nebze ama Liz ne sebeple pastaya dalmıştı??
"Açıklama bekliyorum" dedim, Liz "Iaın'ın üstüne yemin ederim ki Bella yememiz gerektiğini söyledi."
Bella "İftiraya maruz kalıyorum" dedi ve yürüyerek uzaklaştı. Yine bütün olaylara el atmak zorunda olduğum gibi bu da başıma kaldığı için pastaneyi arayıp en hızlı pastayı kaç dakikada yapıp getirebileceklerini sordum 1.5 saat olduğunu söyledi. O zamana kadar sağdıç konuşmalarını uzatmaları için Nat ve Calum'u uyarırdım ve bir sorun çıkmazdı heralde.

                Sylvia'nın ağzından;

Yavaş yavaş konuklar geldiğinde hepsine hoşgeldiniz diyordum. Daha sonra Charlie ile karşılaştık çok yorulmuş gözüküyordu,  sonra yüzüme bakıp "Rujun bozulmuş" dedi. En yakın aynaya bakıp silinmek üzere olan rujumu tazelemek için yukarı çıktım. Calum'la düğün öncesi çok ufak bir kaçamak yaşadığımızdan makyajım bozulmuştu ama halletmiştim. Neyse canım olur öyle şeyler.

Düğün başlamıştı tek eksik gelindi. Nedime olarak yerimizi almış gelini bekliyorduk. Bir kaç dakika sonra babasıyla birlikte halıda yürümeye başlamışlardı. Charlie "düşse çok eğlenirdik." Dedi.
"Düşerse düğünde biter." Dedim. Kürsüye geldiğinde Benjamin'in elini tutmuş yeminlerini etmek için bekliyorlardı. Tam Benjamin yeminini bitirmiş, Madison yeminine başlayacakken mekanın girişinden gelen gürültü herkesin dikkatini çekmişti.
Herkes o tarafa bakarken siyah takımlı ultra çekici bir adamın kürsüye yaklaştığını gördük, yaklaştıkça simasıda belli oluyordu. Liz "hadi canım" dediz şerefi görsek daha az şaşırırdık ama hiç birimiz Madison'ın exi Polat Alemdarı görmeyi beklemiyorduk. Hepimizin ağzı açıkken Bella "Çüş ayaklarımı göremiyorum." Dedi Kylie'de onun bakış açısından bakıp gerçekten görüp göremediğini test ediyordu. Neyse ki Polatcım evlenemezsiniz diye bağırınca onlarda Polat'a doğru odaklanabilmişti. Arkasından Memati koşarak geliyordu.

      
             Liz'in ağzından;

Ajanlık eğitimimin yarısını polatın taktiklerini izleyerek öğrendiğim için tabii ki çok etkilenmiştim ama ona bakışlarımı gören Iaın kıskanmıştı belli ki çok sert bakıyordu. Polat bağırarak "İZİN VERMİYORUM" dedi. Madison 45 dakikalık transına geçmişti sanırım put gibi duruyordu. Polat'da 45 dk boyunca aşkını ilan edip yakınıyordu mematide onu sakinleştirmeye çalışıyordu. Iaın'da polatın ters hareketlerinden şüphelendiği için yanıma gelip beni uzaklaştırmıştı. Tam o sırada Bella bağırmıştı, ona baktık sandalyede oturmuş karnını tutuyordu. Hayır hiç sırası değildi. Iaın kulağıma eğilip "gazı olabilir mi?" Diye sordu.. Tamam gerçekten yakışıklı ultra çekici bir insan olabilirdi ama wtf bakışı attım. Sonra Madison 45 dakikalık transından çıkmış olmalı ki Bella'ya bağırıp "HAYIR ŞU AN DEĞİL 15 DAKİKA SONRA DOĞUR" diyip yeminini söylemeye hazırlandı. Bella karnına bakıp "tamam, canım 15 dakika sonra gel Madison'ın ex savaşları henüz bitmedi" "SALAK MISIN LAN" diye bağırdı. Chris Bella'nın yanına koşup sürekli "Nefes al, nefes ver" diyordu.

                  
                Charlie'nin ağzından;

Ortama panik hakim olunca kimsenin aklına gelmeyen o fikri Shawn vermişti. Shawn "hastaneye gidelim?" Herkes arabalara koşturmaya başladı, yani tam olarak ne yapmamız gerektiğini bilmiyorduk çünkü her gün hastaneye hamile yetiştirmiyorduk.
3 dakika sonra arabayla hastaneye 200 hızla giderken telefonum çaldı. Kylie arıyordu telefonu açtım, Kylie "Bella'nın durumu nasıl?" Dedi. Bella bizim arabamıza binmemişti ki, ben de bizde olmadığını söyledim zaten arabada dört kişiydik, ben  shawn sylvia ve calum. Kylie'nin derin nefes aldığını duydum sorna telefonu kapattı. Neler olduğunu anlamamışken Bella aradı, açtım "bizi almayı unttunuz" dedi dişlerinin arasından söylemişti. Yemin ederim Kylie'lerin aldığını düşünmüştüm dedim sorna Sylvia, Madison'ların düğün arabasıyla onları aldığını söyledi.
              
                   Nat'ın ağzından;

Hayatımda geçirdiğim en saçma ve aksiyonlu düğünü geçirmiştim tabii dersimide almıştım, düğünümde hamile insanları davet etmeyecektim ve exlerimin hiçbir şekilde haberi olmayacaktı.
Arabadan inip hemen hastaneye koştuk Bella'yı doğumhaneye almışlardı bile, herkes doğumhanenin önündeki sandalyelere oturmuştu. Madison o kılıkla burda o kadar manasız duruyordu ki anlatamam.
Bradley'in yanına oturup beklemeye başladım. Bana dönüp "Düğün fobim bugün iki katına çıktı" dedi, güldüm sonra devam etti "Neyse biz gizlice evleniriz" diyip göz kırptı. Hoş bir karardı.
                     
                      Sylvia'nın ağzından;

Düğündeki ikramları kaçırdığım için üzgündüm ama neyse calum'dan istesem düğünü eve getirebileceğini bildiğim için çok takmadım. 40 dakikadır bekliyorduk ne doğuruyordu bu , ben 7. Yi doğururdum şimdiye kadar. Madison "şimdiye 10. Kere evlenirdik" dedi, Kylie "exini susturup evlenseydin biz napalım" dedi.
Sonunda doğumhanenin kapısı açıldığında hepimiz bebeği görebilmek için ayaklanmıştık.
Bella tekerlekli sandalyede kucağında bebekle geliyordu. Chrisinde Bella'nında gözü yaşlıydı duygusal anlar yaşanmıştı belli ki.
Kylie'yide ilk defa ağlarken görmüştüm. Odalarına girdiğimizde herkes bebeğin başında toplanmıştı.
Baya baya baya baya baya güzel bebekti ikisinden çıktığı çok belli oluyordu.
Liz "bunu baya özenerek yapmışsınız" dedi. Abel "şerefin taktiklerini uygulamaktandır o" diyince Kylie "of bi kalk siktir git" dedi. Charlie "çocuk var aq" dedi.
Sonra üçünü yalnız bırakmak için odadan çıktık.
            
               Charlie'nin ağzından;

Odadan çıktığımızda herkes bir yere gitmişti Kylie Abel'la boş oda arıyordu kodumun salakları cidden Allah akıl fikir versin dedim.  ama ben cam pencereden onları izliyordum, bebeklere karşı aşırı bir ilgim vardı ve onları izlerken çok duygulanmıştım. Shawn'ın arkadan geldiğini fark etmemiştim "neden ağlıyorsun" diye sordu. Onları görünce duygulandığımı söyledim. Beni belimden tutup kendine yaklaştırdı ve öptü. First kissimizi bu ortamda yapmak garipti ama aşırı mutluydum. Bizi gören Bella ve Chris Thats my girl bakışı attılar.

            Kylie'nin ağzından;

Her şey normale döndüğünde bizde işimizi bitirip odadan çıktık, ben teyze olduğum için bunu kutlamamız gerektiğini söyledim Abel'da kabul etti ve boş oda bulduk olaylar öyle gelişti neyse. Odaya geri döndüğümüzde herkesin oturmuş bebeği sevdiklerini gördüm sonra Madison "ben hala evlenmedim aq" dedi. Tam bir şey diyecekken telefonum çaldı pastaneci arıyordu pastayı hangi adrese göndereceklerini soruyordu ben de hastanenin adresini verdim. 20 dakika sonra pasta geldi. Liz tam kalkmış pastaya atlayacakken, Sylvia "durun birisini daha beklemeliyiz" dedi. 10 dakika daha onu bekledik sonra düğündeki Nikah memuru odaya girdi ve madison'la benjamini yanına çağırdı.
Madison'ın asla böyle bir ortamda evleniceğini düşünmemiştim ama o da ortamın duygusallığıyla kabul etti ve evlendiler.
Liz Iaın'ın üstüne atlamış öpüyordu, Chris kucağında kızlarıyla Bella'ya sarılmıştı. Sylvia elindeki şampanyayı sallayıp patlattı kapak Nat'ın yüzüne çarptı ve kör olduğuna emindim. Charlie çocuğun yanında böyle şeyler yiyip içmek yok diyip şampanyayı çöpe attı. Bizde pastayı yemeye başladık.



Uğraştığım şeylere bak ağlıcam hoşçakalın

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 07, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hydra vs 7 bitchz bb Where stories live. Discover now