5.

28 3 11
                                    

             Sylvia'nın ağzından:
  Sanki zaman durmuş gibiydi ne olduğunu anlamadan Calum beni belimden tuttu ve masanın altına soktu. Korkudan titriyordum, bağırışlar ve çığlıklar yükseldi duman her yeri sarmıştı. Ben şok içinde kaldığım için Calum gruptaki diğer kişilere ulaşmaya çalışıyordu. Kulaklıktan gelen sesle irkildim, Kylie adeta kendini parçalarcasına bağırıyordu Bella'dan bahsediyordu Calum'un kolundan çekiştirip gitmemiz gerektiğini söyledim.

Patlamanın olduğu yere gittiğimizde hayal ettiğimizden dahada kötü bir manzara vardı Kylie yere çökmüş ağlıyordu Abel onu sakinleştirmeye çalışıyordu. Madison koşarak geldi ve Bella'nın içerde kaldığını ama yangından dolayı giremediklerini söyledi, yıkılmıştım bu halimi gören Calum beni kollarının arasına alıp sakinleştirmeye çalıştı gerçekten ihtiyacım vardı.  Liz yanımıza gelip Chris'in içerde Bellayı çıkarmaya çalıştığını söyledi alev iyice artıyordu artık hiç umudumuz kalmamaya başlamıştı.

              Kylie'nin ağzından:

Dolu gözlerimle alevlere bakıyordum, etrafımdaki sesleri net duyamazken Abel'ın sesi gerçekten beni biraz daha kendime getiriyordu, ne zamandır burdayız bilmiyorum ama dua etmekten başka çarem kalmamıştı. Abel beni kaldırdı ve temiz olan bi yere oturttu transa geçmiş gibiydim. Dizlerinin önüne çöktü ve beni sakinleştirmeye çalışıyordu ama ben kendime gelemiyordum. Dakikalar sonra Liz binaya koşarak "BİRİLERİ GELİYOR" diye bağırdı, herkes oraya geldiğinde Chris kucağında Bella ile yakınlaşıyordu, koşarak yanlarına gittim hala yaşıyor olduğunu bilmek beni kendime getirmişti. Herkesin rahat nefes aldığını hissettim. Üsse geri geldiğimizde her yerim ağrıyordu ama Bella'nın yanından ayrılmak istemedim. Hastane bölümüne gittiğimde Chris'in perişan halde olduğunu gördüm neyse ki Abel çok harika bir insandı ki onu alıp kafasını dağıtması için dışarı çıkardı.
   

          2 weeks later bb;

            Charlie'nin ağzından:

Yaşadığımız dramatik 2 haftanın sonunda bella iyileşmişti bizde eski salak halimize geri dönmüştük Thank God. sabah 8'di ne sikim vardıda bu saate Shawn beni kaldırdı bilmiyorum ama kalkmamız gerektiğini alıştırma yapacağımızı söyledi ben de şivanımı üzemeyeceğim için tamam demiştim mutfağa indiğimizde herkesin kahvaltı masasında olduğunu gördüm bizde geçtik.
  
Ayağıma sürtünen ayağı shawn zannederek çok tatmin olmuştum ama Sylvia'nın aynı bakışı Calum'a attığını görünce yine bacakları karıştırdığını anladım, ayağını alıp götüne sokucaktım artık neyse kahvaltı etmeye başladık.
Bella yine formundaydı ve Kylie'ye bakıp "seni o beyim yazan keko dövmenle nasıl aldılar ajanlığa?" Diye sordu Kylie "seni o beyinle nasıl aldılarsa benide bununla aldılar canım" dedi Chris gülünce Bella ters ters Chrise baktı. Madison aşırı sinsi bakışlar atarak Bradley'e bakıyordu sonuçta karşı örgütten birisi bizim üssümüzdeydi ben de Madison'la aynı fikirdeydim ama Nat'ı üzmemek için susuyorduk ama sanki gracie'i tutmasak Bradley'i sikecek gibi duruyordu.
     
               Madison'ın ağzından;

Benjamin kahvaltıdan sonra hepimizi aşağıda ki spor salonunda beklediğini söyledi, bu adamla dövüşmek beni en kendimden geçiren şeydi gerçekten dövüşürken ayrı bir çekiciydi. Ben hayallere dalarak salona ilerlerken Liz'in götüme tekmeyi geçirmesiyle havalanmam bir oldu. Arkamdan gelenler kahkahalara boğuldu gerçekten çok komikti orospu çocukları. Liz ve Iaın yumruk tokuşturdular  kodumun salakları.

Salona vardığımızda erkekler çoktan çalışmaya başlamıştı ben de Benjamin'in yanına gidip çalışmaya başladık "çok canını acıtmayacağım" dedi kendimden çokta geçmiştim ama çok belli etmedim

            Bella'nın ağzından;

Chris yine üzerindeki her şeyi çıkarmıştı kodumunun salağı burda çok kız vardı. Neyse sakin olmaya çalışıp bacak arasına tekmeyi geçirdim sakinleşmemin yolu buydu kusura bakmasın. Yine bir şekilde beni alt edip birbirimizin üstüne düştük tam öpecekken Kylie "kustum" diyerek bizi böldü e sana ne agzına çaktığım dememek için zor duruyordum ki Nat dememe gerek bırakmadı "Biz sizin her gün sesinizi duyup kusuyoruz?" Kylie göz devirdi Natla yumruk tokuşturduk. 1 saat boyunca dövüştük
Kylie ile dövüşürken ciddi olarak hiç acımıyorduk birbirimzie ağzımıza bile sıçıyorduk sonra yorulduğumuza karar verip odalarımıza çekildik duşlarımızı aldık ve salonda buluştuk.
     
      Sylvia'nın ağzından:
Herkes gittikten sonra Calum'la biz çalışmaya devam ettik şahsen spor salonu yiyişmeyi en sevdiğimiz yerdi? Size ne hesap mı vericem neyse dövüştükte yiyiştikte sonra temizlenip salona geldik.
Bella gimme more söyleyerek chrise şov yapıyprdu sözde amk çingenesi Liz ve Iaın hayatımda gördüğüm en tuhaf çiftti arkadaşlar mı sevgililer mi asla anlayamıyorduk burda herkes sevistigini belli ediyordu ama bunlar asla belli etmiyordu fazla imanlılardı aslında bu ünvan Bella'ya aitti ama Chrisi görünce toz olmuştu tabii.  Calum'un yanına oturdum kollarını belime sarmıştı.
           
              Liz'in ağzından:

Iaın'a ölüyordum ama cidden utangaçlığım bunun çok önüne geçiyordu bu konuda Kylie'den yardım almayı aklıma not ettim sonra Iaın elini birden bacağıma koydu besmeleler çekmeye başladım havale geçiriyordum. Nat bu halimi görmüş olacak ki hemen dikkat çekecek bir şey yaptı, "hadi şişe çevirmece oynayalım" dedi rahatlamıştım.
Herkes masanın etrafına oturdu ilk çevirmede kylie Charlie'ye soruyordu. Kylie "Shawn Charlie'den önce kaç ilişkin oldu?" Charlie'nin buna sinir olacağını bildiği için özellikle sormuştu Shawn utana sıkıla "10" cevabını verdi Charlie gülerek sakin kalmaya çalışıyor gibiydi. 2. Çevirişte Charlie Abel'a soruyordu Charlie gülerek "Kylie'den önce kaç kızla işi pişirdin diye sordu?" Hepimiz bunun cevabının olay çıkaracağını biliyorduk çünkü Abel tam bir playboydu. Kylie kızarmaya başlayınca hemen alıp göğüsüme yapıştırdım sakinleşmesi için. Sakinleşmişti işte bfflik. Abel "20" cevabını verince Madison ağzındaki suyu Sylvia'nın yüzüne püskürttü.
    
         Nat'ın ağzından;
sylvia "öyle olmaz gel bir de kus" diye çıkışınca gülme krizine girdim gülüşümü gören bradley çok tatlı bakıyordu ona karşı koyamıyordum artık.
Biz birbirimizle romantizime dalmışken etrafta kaosun hakim olduğunu gördüm herkes birbirine sataşıyordu Kylie "sana ne benim sevgilimden o adam benim ilişkim" diye bağırıyordu burası gittikçe kısmetse olur fight cluba dönmüştü ki Madison'ın çığlığı hepimizi durdurdu hepimiz o yöne baktığımızda Benjamin'in Madison'a evlilik teklifi ettiğini gördük herkes şoktu abartısız 45 dakika Madison'ın evet demesini bekledik Allahın cahili ezikliğini bu kadar belli etmemeliydi Liz "evet demeyi düşünecek misin? Senin yerine cevap verelim mi?" Madison 45 dakika sonra ilk defa yaşam belirtisi verdi ve "siktir" dedi Daha sonra şükürler olsun evet demeyi başardı. herkes soft babylere dönüşmüştü fırsat bilip Bradley'in dudaklarına yapıştım.
Lan tek ben değil herkes birbirini öpüyordu??
        Liz'in ağzından:
İlk defa ben de fırsat bilerek ilk adımı attım ve Iaın'ın dudaklarına yapıştım o da şok olmuştu belli ki. Günün sonunda herkes odalarına çekildi. Kylie ve Abel sağolsun yine uykumuz boklanmıştı tabii ki


Her duyguyu yaşayabileceğiniz bir bölüm bb

Hydra vs 7 bitchz bb Where stories live. Discover now